Oldal frissítése

Maxxo

3,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Maxxo

Élvezze egy finom csésze tea elfogyasztását kényelmesen otthonában, és merüljön el a tea intenzív ízében és aromájában. Az egyedi Maxxo teáskanna segítségére lesz Önnek a tea elkészítésében. Akár 1,2 litert készíthet el egyszerre. A gyönyörű üveg teáskanna kitűnő minőségű rozsdamentes acélszűrővel van ellátva, amely könnyedén megtölthető  kedvenc gyógynövényeivel, fűszereivel, teával és gyümölccsel. Készítse el saját választásának megfelelően a teát, vagy akár hívja meg szeretteit egy csészére.

Legfontosabb jellemzői

  • Kiváló minőségű dupla boroszilikát üveg
  • Összehasonlítva a hagyományos üveggel jobban ellenáll a karcolásoknak és repedéseknek
  • A meleg és hideg italok egyaránt hosszú ideig megtartják hőmérsékletüket
  • Minőségi acél szűrővel és fedéllel
  • Mosogatógépben mosható
  • Űrtartalma 1,2 liter

Kifinomult tárolás és megjelenés

A teáskanna első látásra hagyományos kialakítású, rozsdamentes acél fedővel rendelkezik. A kettős boroszilikát üveg kialakításának köszönhetően képes fenntartani a kívánt hőmérsékletet, a hideg és meleg italokét egyaránt. Ez a fajta üveg sokkal jobban ellenáll a karcolásoknak és az esetleges repedéseknek. Természetesen van rajta egy fogantyú, amellyel könnyedén tarthatja a kannát. Szükség esetén könnyen mosható mosogatógépben.

Paraméterek

Tulajdonságok

Anyag Üveg, Rozsdamentes acél
Űrtartalom 1,2 l
Kód:  EAN6110a
Termékszám:  8595235809495

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20