Oldal frissítése

MAXXO Roto dry+

4,6 15 értékelés
27 790 Ft

MAXXO Roto dry+


Az otthoni élelmiszer-szárítás fokozatosan elterjed, és egyre többen használják. A tartósítás és fagyasztás már nem az egyetlen módja a növények tárolásának. Szerezd be a Maxxo Roto Dry + készüléket, hogy egész évben friss készleteket tárolhass. A forgó szárítólemezek egyedi rendszerének köszönhetően garantálható az egységes szárítási folyamata anélkül, hogy a lapok helyzetét rendszeresen megváltoztatnák. Ezenkívül a Roto Dry + kétszer annyi energiával rendelkezik, hogy a szárítást könnyű és kényelmes tevékenységgé alakítsa át, miközben otthonodat finom gyümölcsök és zöldségek illata lengi be.

SZÁRÍTÁS ÉTELSZÁRÍTÓBAN

Nem csak a kertből származó gyümölcsök és zöldségek, hanem a gyógynövények vagy gombák is száríthatók a készülékkel - ráadásul mindezt egész évben élvezheted! Télen semminek sincs kellemesebb illata, mint a citrusfélék vagy a szárított gomba intenzív aromájának. A szárítás útján történő tartósítás az összes vitamint és ásványi anyagot megtartja, éppen ezért igen egészséges módja az ételek konzerválásának. Szeretnéd már ma elkezdeni a kertben megtalálható gyümölcsök és zöldségek szárítását? Hogy állsz a házi joghurt készítéssel? A szárított gyümölcshéjat és az egyre népszerűbb, szárított marhahús falatkákat is szereted? A Maxxo Roto Dry + készülékkel minden könnyen elkészíthető!

EGYENLETES SZÁRÍTÁS 

A Maxxo Roto Dry + legnagyobb előnye, a többi készülékhez képest, az egyedülálló szárító rendszere. A forgás miatt a levegő egyenletesen áramlik az összes tálcára, tehát nem kell rendszeresen cserélni őket a szárítás folyamata során. Így éjszakánként bekapcsolhatod a szárítógépet, és nyugodtan aludhatsz, miközben a készülék dolgozik. Reggeli pedig élvezheted a zabkását a frissen szárított gyümölcsdarabokkal.

EGYSZERŰ ÉS ERŐS SZÁRÍTÓ

Bár a Maxxo Roto Dry + számos tulajdonsággal rendelkezik, könnyen kezelhető. Az átlátszó kijelzőn beállíthatod mind a szárítási időt (beleértve az automatikus kikapcsolást), mind a hőmérséklet tartományt 35–70 °C között. Ezenfelül, az 500 W-os teljesítmény ellenére csendesen működik. A karbantartás szintén nagyon egyszerű, mivel az összes lemezt mosogatógépben lehet mosni.
Minden tálca eltávolítható, a középső rész pedig joghurt készítésére alkalmas. A csomag tartalmaz egy kiegészítő tálcát a gyógynövények szárításához - nem kell többet újságokon tárolni őket.


A SZÁRÍTÓ FŐ JELLEMZŐI

  • Centrifugáló funkcióval is ellátott Élelmiszer-szárítógép az étel szárításához és az ásványi anyagok, illetve vitaminok 100%-ban történő megtartásához
  • A forgó tálcák nem igényelnek rendszeres helyzet változást
  • Az 500 W teljesítmény kétszeresére is képes
  • Csendes működés
  • 5 db forgó tálca + speciális tálca gyógynövények szárításához
  • Lehetőség van a tányérok középső részének eltávolítására a joghurt készítéséhez
  • Elektronikus hőmérséklet-beállítás és szárítási idő, Hőmérséklet-beállítás 35–70 °C között
  • Automatikus leállítás
  • egyszerű karbantartás, Mosogatógépben mosható
  • Tiszta kijelző

Paraméterek

Tulajdonságok

Aszalógép alakja Kerek
Vezérlés típusa Digitális
Légáramlás Függőleges
Motor elhelyezkedése az alsó részben
Aszalógép anyaga Műanyag
Tulajdonságok Átlátszó fedél
Teljesítményfelvétel 500 W

Használat

Szárítási lehetőség Húsok, Gyümölcs, Zöldség, Gomba, Gyógynövények, teák

Funkciók

Funkciók Hőmérséklet szabályozás, Időzítő, Automatikus kikapcsolás

Hőmérséklet szabályozás

Minimális hőmérséklet 35 °C
Maximális hőmérséklet 70 °C

Lemezek

Mennyiség 5 db
Anyag Műanyag
Lemez átmérője 34,7 cm

Aszalógép méretei és tömege

Magasság 35 cm
Mélység 30 cm
Szélesség 35 cm
Tömeg 4 kg

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  MAXSO669
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  806548

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10