Oldal frissítése

Maxx élelmiszer vákuum csomagoló VM4000

3,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Maxx élelmiszer vákuum csomagoló VM4000

El kell tárolni az étel hosszabb ideig frissen? Egy kiváló és nagyon egyszerű megoldás a laikusok számára. A vákuumozás és a vákuumfólia 5-ször hoszabb frisseséget és tartósságot garantál és még a minőségét is megőrzi. Az élelmiszereket csomagoljuk fóliába, majd egyszerűen kiszívjuk a levegőt és lezárjuk. Ez megvédi a káros gombáktól, baktériumoktól és a mikroorganizmusoktól. A fontos vitaminok, a tápérték és az ízek sokáig megmaradnak a zárt vákuumozással.

legfontosabb jellemzői

  • minőségi kidolgozás
  • modern design
  • levegő kiszívása a táskákból
  • fixáló hegesztés
  • hosszú eltarthatósága, akár 5-ször
  • könnyen használható, automatikus
  • bedugott

Elpusztítja a kellemetlen szagokat

Nincs több aggodalom a kellemetlen szagok miatt, amelyek a romlott ételekből áradnak a hűtőszekrényekből vagy fagyasztókból. Ez a csomagolási technológia nem csak aromás sajtok és ezek keverékeinek tárolására alkalmas, hanem száraz termékekére is. Vákuumcsomagolni lehet például, hüvelyeseket, fűszereket, kávé és teát. Az innovatív eszköz használható élelmiszer-csomagolásra utakra, a nyaralásra vagy a gyerekeknek az iskolába étkezésre és nassolásra. Az ételek ügyesen adagolhatóak az egyes csomagokba, hogy egyszerre el tudja fogyasztani.

egyszerű kezelhetőség

A termék hszanálata nagyon egyszerű és innovatív. A biztonsági csúszó szőnyeg megakadályozza a véletlen megcsúszást a konyhapulton. A felhasználók minden bizonnyal élvezni fogják a tényt, hogy a vákuumcsomagoló alján, van egy rekesz a tápkábelnek, hogy szükségtelenül ne legyen útban.

További információk:
A csomag tartalma: 5 db táska: 22 x 30 cm, 5 db táska 28 x 40 cm
Kompresszor kapacitása 9 liter percenként

 

Paraméterek

Típus

Típus Fóliahegesztő

Tulajdonságok és funkciók

Hegesztés maximális szélessége 30 cm
Kód:  EAN6164h
Termékszám:  8595235804582

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10