Oldal frissítése

ZOPA Ülésvédő az autósülésre, tabletzsebbel

5 2 értékelés
11 690 Ft

ZOPA Ülésvédő az autósülésre, tabletzsebbel

Szeretsz autóval utazni, és szívesen vennéd magaddal a kisbabádat is? De hogyan lehet biztosítani, hogy az ülés ne legyen piszkos a cipőtől? A ZOPA ülésvédő huzat együtt nő a kicsivel. Először akkor használhatod, amikor az autóülés a babával menetiránynak háttal helyezkedik el - megvédi az ülés háttámláját a gyermekcipőktől, és a tartónak köszönhetően akár egy tabletet is beletehetsz, amely segít szórakoztatni a kicsit az utazás során. Ha gyermeked nagyobb lesz, leválaszthatod a ZOPA ülésvédő hátulját, és zsebes rendszerezőként használhatod. A hevedernek köszönhetően a zsebes rész az első ülés hátuljához rögzíthető. Minden, amire a gyerkőcnek szüksége lesz az utazás során, elrejthető a tágas, alul taláható cipzáras zsebben. 

A ZOPA ülésvédő huzat legfontosabb jellemzői

  • A ZOPA védőhuzatnak köszönhetően az autód még utazás során is tiszta marad, ráadásul ez a termék a szórakozásban is segít
  • A huzat együtt nő a babával, és születésétől fogva jól ki fogod tudni használni
  • Védi az ülést a szennyeződésektől
  • A ZOPA ülésvédő huzaton átlátszó, a tablethez alkalmas tartó és tágas cipzáras zseb található

Kód:  BABY13993
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595114409945
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20