Oldal frissítése

Zopa Erős ülésvédő autósüléshez

4,9 8 értékelés
10 790 Ft

Zopa Erős ülésvédő autósüléshez


Lelkesen szállsz be az autóba, és indulsz a régóta várt nyaralásra. Alig telik el néhány perc, és a hátsó ülésről egy félreérthetetlen hang hallatszik "Mikor leszünk már ott? Éhes vagyok!" A kis drágaságodnak kekszet és teát adsz megnyugtatásképpen. De elég csak egy pillanat figyelmetlenség, és a baleset meg is történt. A praktikus ZOPA autóülést védő huzatnak köszönhetően nincsenek többé leöntött, foltos ülések, teli kekszmorzsákkal. A védőhuzat elhelyezése egyszerű. A praktikus autósülés alá helyezhető ZOPA védőhuzatot kihasználhatod akár hosszú külföldi utazás során, vagy amikor rendszeresen utazol gyermekeddel vásárolni vagy orvoshoz.

A ZOPA autóülést védőhuzat főbb jellemzői:

  • A ZOPA védőhuzat megvédi az ülést a nem kívánt szennyeződésektől
  • Soha többé foltos ülések az autódban
  • A praktikus csúszásgátlós aljzat szilárdan a helyén tartja a gyermekülést
  • Az alátét az egész ülést védi az alsó részt is beleértve
  • A ZOPA ülésvédő huzat használata nagyon egyszerű
  • Modern formatervezés
  • Az alátét kiváló minőségű és mosható anyagból készül

Biztosítja a védelmet, és a rendet

A ZOPA védőhuzat tartós és kiváló minőségű anyagból készül, hogy megőrizze az autó tisztaságát. Az ülésvédő huzat felszerelése nagyon egyszerű, a huzatot úgy tervezték, hogy pontosan illeszkedjen a jármű biztonsági övei közé. Ezen túlmenően, a speciális csúszásgátló kialakításnak köszönhetően a védőhuzat mindig szilárdan rögzíti a gyermekülést. 

Hagyomány, design és biztonság

A ZOPA évek óta a gyermekek igényeire szakosodott, hogy megkönnyítse a szülők számára a legértékesebb kincseikről való gondoskodást. Nem csak a modern cseh designra és a praktikus kialakításra helyezik a hangsúlyt, hanem mindenekelőtt a gyermekek biztonságára. A ZOPA termékek ezért megfelelnek a szigorú európai EN szabványoknak. A gyermekek biztonsága érdekében tanácsos csak a gyártó által jóváhagyott gyermekülés-kiegészítőket használni.


Paraméterek

Tulajdonságok

Anyag Poliészter
Tulajdonságok Csúszásgátló kezelés
Szín Fekete
Kód:  BABY7924
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595114435173
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20