Oldal frissítése

ZIAJA Cupuacu Testápoló 300 ml

4,8 38 értékelés
2 390 Ft

ZIAJA Cupuacu Testápoló 300 ml

A ZIAJA Cupuacu önbarnító testápoló intenzív hidratálást és tökéletes barnaságot biztosít. A könnyű, krémes formula növényi alapú brazil cupuacu vajjal természetes barnaságot kölcsönöz a bőrnek, és megvédi azt a külső környezet negatív hatásaitól. A Cupuacu testápoló további összetevői közé tartozik a brazil dióolaj és a makadámiaolaj, amelyek az alkalmazás után hidratált és táplált bőrt hagynak maguk után. Add meg bőrödnek a gondoskodást, amelyet megérdemel. Ez a testápoló minden bőrtípusra alkalmas.

A ZIAJA Cupuacu önbarnító testápoló fő jellemzői

  • Önbarnító testápoló brazil cupuacu növényi vajjal
  • Természetes barnaságot kölcsönöz a bőrnek
  • Intenzíven hidratálja a bőrt és megakadályozza a kiszáradást
  • Regenerálja a bőrt és megvédi azt a negatív környezeti hatásoktól
  • A ZIAJA Cupuacu minden bőrtípusra alkalmas

Használat:
A krémet egyenletesen oszlassuk el a bőrön, a könyökre és a térdre kisebb mennyiséget vigyünk fel. A teljes felszívódásig kerüld a ruházattal való érintkezést. A barnító hatás 3-4 óra elteltével látható. Használd naponta a kívánt bőrszín eléréséig. Minden alkalmazás után moss kezet.

Összetétel:
Aqua(water), Ethylhexyl Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Dihydroxyacetone, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Butyrospermum Parki (shea butter), Panthenol, Bertholletia Excelsa seed Oil, Tocopherol, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Gossypium Herbaceum (cotton) seeed Oil, Squalane, Thebroma Grandiflorum Seed Butter, Tocopheryl Acetate, Hydroxyethyl Acrylate/sodium acryloldimethyl Taurate Copolymer, Phenoexyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylene Glycol, Parfum( Fragance) Linalool, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Citric Acid

Összetétel

VÍZ, ETIL-HEXIL-SZTEARÁT, KAPRIL-KAPRIKUS TRIGLICERID, GLICERIN, GLICERIN-SZTEARÁT, PEG-100-SZTEARÁT, DIHIDROXIACETON, CETIL ALKOHOL, DIMETHICON, BUTYROSPERMUM SAHANTHENOL PARCOL, TOBEREATHANTIAPHOL, Gospium herbraceum (gyapot) magolaj, Szkvalán, Theobroma grandiflorum magvaj, tokoferil-acetát, hidroxietil-akrilát/nátrium-akrilil-dimetil-taurát, fenoxyethanol, metilparabén, etilprarabeen, propylenglykol, parfüm (illat), lineskup, geraniol, hexilált testvérek, citromsav

Paraméterek

Termék típusa

Használható Önbarnításhoz
Termék típusa Krém

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Fényvédő, Tápláló
Specifikáció Natúr
Kozmetikum sorozat Cupuacu

Ajánlott

Ajánlott Felnőtteknek

Űrtartalom

Űrtartalom 300 ml
Kód:  KSTE820
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5901887040125
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05