Oldal frissítése

WELEDA napozás utáni tej 200 ml

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WELEDA napozás utáni tej 200 ml

A WELEDA tanúsítvánnyal ellátott, 200 ml-es természetes kozmetikai tej kellemes hűsítő érzést kelt a napozás után, regenerálja a bőrt és biztosítja a szükséges hidratálást. Csillapítja az irritációt. Nagy előnye az Aloe Vera lé, az organikus olívaolaj és a havasi gyopár kivonat természetes kombinációja. A frissítő eukaliptusz és a nyugtató levendula illata azonnal regenerál. A tej könnyen alkalmazható a bőrön, gyorsan felszívódik, és nem hagy olajos filmréteget maga után. A termék alkalmas az egész család számára. Védd a bőrödet napozás után az egyedülálló WELEDA tejjel, és legyen egészséges, napbarnított tested.
Hatóanyagok:

  • a havasi gyopár kivonata antioxidánsként működik, védi a bőrt a szabad gyökök káros hatásaitól
  • az Aloe Vera leve rugalmas és hidratált
  • A levendulát harmonizáló hatásai jellemzik

Használat:
A napozás utáni tejet minden olyan testrészedre vidd fel, amelyet a napsugarak értek, és óvatosan dörzsöld a bőrödbe.
Összetétel:
Víz, glicerin, alkohol, aloe vera juice, olívaolaj, nem szappanosítható olívaolaj, Betain, csalán virág/levél/szár kivonata, havasi gyopár virág/levél/szár kivonata, Sclerotium rofsii gumi, Xantángumi, Lizolecitin, Gliceril-kapriiát, Illatanyag *, Limonen *, Linalool *, Citronelol *, Benzil-benzoát *, Benzil-szalicilát *, Geraniol *, Citral *, Farnesol *
*természetes illóolajokból

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Termék típusa

Használható Napozás után
Kód:  KSOP0300
Termékszám:  4001638500241
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10