Oldal frissítése

WELEDA Gránátalma 24h Deo Roll-on 50 ml

4,7 7 értékelés
2 890 Ft

WELEDA Gránátalma 24h Deo Roll-on 50 ml

Meg szeretnéd védeni magad az izzadságtól, de félsz a káros vegyi anyagoktól? A WELEDA Gránátalma női golyós dezodor nem tartalmaz alumíniumsókat vagy más alumíniumvegyületeket, csak természetes összetevőket. Nem tömíti el a pórusokat, és természetesen hagyja lélegezni a bőrt. Ugyanakkor ez a deo roll-on hatékonyan véd a kellemetlen szagoktól, még a nagyon forró napokon, vagy fokozott fizikai terhelés esetén is.

A WELEDA Gránátalma roll-on dezodor fő jellemzői

  • Női dezodor friss egzotikus illattal
  • Nem tartalmaz káros vegyszereket
  • A természetes antibakteriális hatást a természetes kivonatok biztosítják
  • Az illóolajok a bőr növekvő hőmérsékletének következtében szabadítják fel az illatukat
  • A WELEDA dezodor nem tömíti el a bőr pórusait

Maximálisan bőrbarát

A természetes kivonatok és illóolajok természetes antibakteriális tulajdonságokkal rendelkeznek. A WELEDA dezodor frissen tartja a bőrt, és véd a verejtékezést okozó baktériumok szaporodásától. Nem tömíti el a bőr pórusait, csak kissé összehúzza őket, hogy ne befolyásolja azok természetes működését. A gránátalma finom illata a vanília és a narancs egzotikus tónusaival keveredik. Ezt egészíti ki a nagylevelű csodamogyoró és az édesgyökér-kivonatokból származó virágvíz. A WELEDA dezodor minden használat alkalmával megörvendezteti az érzékeidet.

Használat:
Vigyél fel kis mennyiséget a száraz bőrre, lehetőleg közvetlenül fürdés után. Hagyd felszívódni. Szükség szerint ismételd meg.

Összetétel:
Víz, alkohol, trietil-citrát, glicerin, limonen*, kaproil/nátrium-lauroil-laktilát, gránátalma lé, édesgyökér-kivonat, nagylevelű csodamogyoró alkohol-kivonat, gumiarábikum, xantángumi, citromsav, fitinsav, illatanyag*, Linalool*, Citronelol*, benzil-benzoát*, benzil-szalicilát*, Geraniol*, Citral*, Eugenol*, Kumarin*, Farnesol*.
*természetes illóolajokból

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Funkcionalitás

Funkcionalitás Dezodor

Típus

Típus Női

Kiszerelés

Kiszerelés Golyós

Tulajdonságok

További tulajdonságok Alumínium mentes

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml
Kód:  KSTE793
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4001638500203
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10