Oldal frissítése

VERSACE Eros 75 ml

4,8 9 értékelés
8 490 Ft

VERSACE Eros 75 ml

A Versace Eros deostick kellemes illat férfiaknak, amelyet a görög mitológia ihletett és teljesen felfrissít a nap folyamán. Az illat minden modern gondolkodású férfi számára ajánlott, akinek fontos a tisztaság és a jó illat. A deostick felfrissít akár egy átlagos munkanapon, akár sport- és szabadidős tevékenyégek során is. Védelmet nyújt a kellemetlen szagok ellen, és biztosítja a frissesség érzését egész nap. 
A deostick csökkenti az izzadást és semlegesíti a izzadságszagokat a nap folyamán. Elegáns, kellemes illatú, alkalmas mindennapi viseletnek és megbízható nagyobb fizikai terhelés vagy mentális stressz esetén is. A deostick megbízhatóan véd a kellemetlen izzadság ellen!
Bőrtípus:
Minden bőrtípusra.
Űrtartalom:
75 ml

 

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 75 ml

Típus

Típus Férfi

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra
Bőrtípus Minden bőrtípusra

Illat

Illat Frissítő

Kiszerelés

Kiszerelés Stift

Funkcionalitás

Funkcionalitás Dezodor

Tulajdonságok

Hatás Védő
Specifikáció Alkoholmentes
További tulajdonságok Nem hagy foltot
Kód:  KPFH220e
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8011003809363

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15