Oldal frissítése

VELVET Intima Nedvesített 48 db

4,5 2 értékelés
Leárazás -10 %
620 Ft 690 Ft

VELVET Intima Nedvesített 48 db

A Velvet Intima nedves WC-papír az anyagának köszönhetően garantálja a kényelmet és a tisztaságot. Ez a nedves WC-papír a frissesség és a tisztaság érzetét kelti. Ezenkívül ideális az intim higiéniához. A benedvesített papír rendkívül lágy, kellemes illatú, és tejsavat, prebiotikumokat, inulint, panthenolt és Aloe Vera kivonatot tartalmaz a tökéletes puhaság érdekében. A formula kimondottan kíméletes a bőrhöz, és a pH-értéke alkalmas az intim részekre is a magas a tejsavtartalom miatt.A műanyag zárófedél mindig szorosan illeszkedik, és megakadályozza, hogy a nedves WC-papír kiszáradjon, miközben kényelmesen kihúzhatsz egy-egy darabot. Ráadásul a nedves papírt könnyedén lehúzhatod a WC-n. A törlőkendő biológiailag lebomlik, akárcsak a WC-papír. A csomagban 42 darab bőrgyógyászatilag tesztelt nedves törlőkendőt találsz. 


A Velvet Intima nedves WC-papír legfontosabb előnyei  (42 darab)

  • Velvet Intima nedves WC-papír tejsavval, prebiotikumokkal, inulinnal, pantenollal és Aloe Vera kivonattal 
  • Maximális kíméletességet biztosít a bőrnek
  • A nedves WC-papír hipoallergén
  • A pH-ja az intim területekre is alkalmas
  • A műanyag zárófedél védi a kendőt a kiszáradástól
  • A Velvet Intima nedves WC-papírt lehúzhatod a WC-n
  • Biológiailag lebomló anyagból készült
  • A terméket bőrgyógyászatilag tesztelték
  • 100% természetes cellulózszálas, nem szövött anyag

A Velvet Intima törlőkendőt lehúzhatod a WC-n

A Velvet márka garancia az abszolút minőségre a higiéniai papírtermékek piacán. A Velvet termékek gyártásakor fontos szempont a környezetvédelem és a természet védelme. A műanyag zárófedél megvédi a törlőkendőket a kiszáradástól és hosszabb élettartamot biztosít. A Velvet Camomile & Aloe Vera törlőkendőt a WC-n is lehúzhatod.

Velvet kellemes tejes illatú, nedves WC-papír

A Velvet Intima nedves WC-papír bársonyos puhasággal és bőrkímélő formulával rendelkezik, ráadásul a pH-ja az intim területekhez is alkalmas. Tapasztald meg a kivételes tisztaságot a Velvet nedves WC-papírral. Próbáld ki a klasszikus Camomile WC-papírt, amely a nedves WC-papírral együtt biztosítja a mindennapi kényelmet. 


Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Szerepek száma

Tekercsek száma 48 lap

Rétegek száma

Rétegek száma Egyrétegű

Illatanyag

Illat Illatosított

Tulajdonságok

Tulajdonságok Érzékeny bőrre alkalmas
Kód:  TOPA230
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5901478006042

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20