Oldal frissítése

VELVET Camomile & Aloe (8 db)

4,9 7 értékelés
1 290 Ft

VELVET Camomile & Aloe (8 db)

Anyagának köszönhetően a Velvet WC-papír garantálja a kényelmet és tisztaságot. A WC-papír három rétegből áll. A papír kiemelkedő puhasággal és simasággal hívja fel magára a figyelmet. A kamillavirág kellemes illatával és az Aloe Vera ápoló hatásával biztosan elvarázsol téged is. A WC-papírt finom virágmintával díszítették, amely természetes benyomást kelt, és kiegészíti a WC-helyiség dekorációját. A választott anyag nagy előnye, hogy maximálisan kíméletes a bőrhöz. A Velvet Camomile & Aloe WC-papír fenntartható módon készült: az erőforrásokat takarékos módon használjuk fel környezetünk védelme érdekében. A Velvet Camomile & Aloe WC-papír PEFC tanúsítvánnyal rendelkezik. 

A Velvet Camomile & Aloe WC-papír legfontosabb előnyei (8 darab)

  • Kellemes kamilla illat Aloe Vera ápolással
  • Maximális kíméletességet biztosít a bőrnek
  • Háromrétegű WC-papír dombornyomott virágmintával
  • A WC-papír fenntartható módon készült
  • A Velvet Camomile & Aloe PEFC tanúsítvánnyal rendelkezik
  • 100% cellulózból készült
  • Minden Velvet termék 100%-ban újrahasznosítható

A Velvet márka környezetbarát termékeket állít elő

A Velvet márka garancia az abszolút minőségre a higiéniai papírtermékek piacán. A Velvet termékek gyártásakor fontos szempont a környezetvédelem és a természet védelme. A gyártási folyamat során 40%-os vízmegtakarítást érnek el, és a szén-dioxid-kibocsátást akár 32%-kal is csökkentik. Minden Velvet termék csomagolása 100%-ban újrahasznosítható és 30%-ban újrahasznosított anyagokból készült. Emellett a gyártás akár 32%-kal csökkenti a műanyagfogyasztást. A Velvet PEFC és FSC tanúsítvánnyal is rendelkezik.

Kellemes kamilla illat Aloe Verával

A Velvet Camomile & Aloe WC-papírt bársonyos puhaság, virágmintás dombornyomás és erős lapkák jellemzik. A háromrétegű toalettpapírt kellemesen illatosították kamillával és Aloe Vera illattal. A Velvet WC-papírral kivételes tisztaságot tapasztalhatsz meg. Próbáld ki a Velvet Camomille nedves törlőkendőt is, amely a WC-papírral együtt biztosítja a mindennapi kényelmet. 


Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Szerepek száma

Tekercsek száma 8 db

Rétegek száma

Rétegek száma Háromrétegű

Illatanyag

Illat Illatosított

Tulajdonságok

Tulajdonságok Nyomattal, 100% cellulóz
Kód:  TOPA222
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5901478999030

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05