Oldal frissítése

VADEMECUM ProLine White&Charcoal 75 ml

4,7 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

VADEMECUM ProLine White&Charcoal 75 ml

A Vademecum fogkrémmel kiváló ápolást biztosíthatsz fogaid és ínyed számára. Az aktív szenet, mentát és kókuszolajat tartalmazó egyedi receptúrának köszönhetően a White&Charcoal fogkrém könnyedén megbirkózik a fogak elszíneződésével. Az aktív szénnek köszönhetően a készítmény hatékonyan kifehéríti a fogakat és eltávolítja a nem kívánt foltokat. Ezzel az univerzális fogkrémmel megvédheted fogaidat a fogszuvasodástól. A Vademecum fogkrém a fogaidat tökéletesen tisztává és fényesen fehérré varázsolja, friss leheletet és egészséges ínyt biztosít.

A Vademecum ProLine White&Charcoal fogkrém legfontosabb tulajdonságai

  • Fogkrém aktív szénnel, mentával és kókuszolajjal
  • A vademecum fogkrém könnyedén megbirkózik az elszíneződött fogakkal
  • Az aktív szénnek köszönhetően a fogakat hatékonyan kifehéríti
  • A fogkrém eltávolítja a nem kívánt foltokat
  • Univerzális fogrkém, amely megvédi a fogakat a fogszuvasodástól
  • A ProLine White&Charcoal segítségével fogaid tiszták és fényesen fehérek lesznek, továbbá friss leheletet és egészséges ínyt biztosít

Összetétel:
AAqua, Hydrates Silica, Sorbiol, Glycerin, Charcoal Powder, Xanthan Gum, Cocamidopropyl Betaine, Glycolipids, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Trisodium Phosphate, Zinc Sulfate, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Soidum Chloride, Disocium Phosphate, Aroma, Sodium benzoate, nátrium-fluoridot tartalmaz

Használat:
Naponta legalább kétszer moss fogat, minimum három percig, és rendszeresen keresd fel a fogorvosodat. A fogkrémet csak felnőttek számára javasoljuk.


Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fehérítés, Fogszuvasodás elleni védelem, Aktív szénnel

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 75 ml
Kód:  ZUB841
Termékszám:  9000101265408

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15