Oldal frissítése

VADEMECUM Junior Apple 3 × 50 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

VADEMECUM Junior Apple 3 × 50 ml

Már az első tejfogaknak is megfelelő védelemre van szükségük a szuvasodás ellen. A 0 és 6 éves kor közötti gyermekeknek szánt Vademecum almaízű My Little fogkrém garantálja a védelmet, és kellemes almaízének köszönhetően kellemes élménnyé varázsolja a fogmosást, ezzel elősegítve a megfelelő szájápolási szokások kialakítását. A fogkrém többek között Calcium Plust tartalmaz, amely erősíti a tejfogakat. A Vademecum Junior Apple fogkrém 500 ppm F mennyiségben tartalmaz fluoridot, ezért ügyelni kell arra, hogy a gyermek ne nyeljen le túl sokat belőle. Ha pedig más forrásból jut fluoridhoz, konzultálj fogorvosoddal vagy háziorvosoddal.

A Vademecum Junior Apple (3×50 ml) fogkrém tulajdonságai

  • A fogkrém teljes védelmet nyújt a tejfogak számára a fogszuvasodás ellen
  • A My Little Vademecum finom almaízzel rendelkezik
  • A fogkrémben Calcium Plus van a fogak erősítése érdekében
  • A Vademecum Junior Apple gyermekfogkrém 0-6 éves korig alkalmas

Összetétel:
Aqua, Sorbitol, Hydrated silica, Glycerin, Disodium phosphate, Aroma, Cocamidopropyl betaine, Sodium saccharin, Cellulose gum, Sodium fluoride, Sodium chloride, Calcium glycerophosphate, Methylparaben, Sodium benzoate, Cl 42090, Cl 47005, obsahuje fluorid sodný (500 ppm F)

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Igen

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Gyermekfogakhoz

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fogszuvasodás elleni védelem

Ajánlott

Alsó korhatár 0 éves kortól
Kód:  ZUB370s3

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20