Oldal frissítése

VADEMECUM 2v1 Non-Stop White 3× 75 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

VADEMECUM 2v1 Non-Stop White 3× 75 ml

Biztosítsd a fogaid és az ínyed számára a legjobb ápolást Vademecum fogkrémmel. Egyedülálló összetételének köszönhetően a fluoridos Non-Stop White 2 az 1-ben fogkrém ápolja a fogakat, erősíti és természetesen fehérré varázsolja őket. Gél textúrájának köszönhetően a fogkrém még a nehezen hozzáférhető helyekre is behatol. Vízzel összekeverve pillanatok alatt hatékony szájvizet készíthetsz belőle, amely könnyedén eltávolítja a baktériumokat, valamint hosszú távú védelmet nyújt a fogszuvasodás és lepedék kialakulása ellen. Ínyed egészséges megjelenésű lesz, és háromszor hosszabb ideig tartó frissességre tehetsz szert. A Vademecum fogkrém szakszerűen gondoskodik fogaidról. 

A Vademecum 2 az 1-ben Non-Stop White fogkrém legfontosabb jellemzői

  • A Non-Stop White 2 az 1-ben tökéletesen ápolja, tisztítja és erősíti a fogakat
  • Természetes fehérséget kölcsönöz fogaidnak
  • Védi a fogzománcot
  • Gél állagának köszönhetően a paszta képes behatolni a nehezen hozzáférhető területekre is
  • A Vademecum 2 az 1-ben eltávolítja a baktériumokat 
  • A Vademecum 2 az 1-ben elpusztítja a baktériumokat
  • A Non-Stop White hosszútávon védelmet nyújt a fogkő és plakk ellen

Összetétel: 
Sorbitol, Aqua, Hydrated Silica, Pentasodium Triphosphate, Glycerin, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, PEG-32, PVM/MA Copolymer, Alcohol, Sodium Benzoate, PEG-30, Glyceryl Stearate, Sodium Fluoride, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Sodium Saccharin, Cocamidoproply Betaine, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, Limonene, CI 77891

Használat: 
Moss fogat naponta legalább kétszer 2 percig, használj fogselymet és rendszeresen járj fogorvoshoz. A fogkrém csak felnőttek számára alkalmas.


Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Igen

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fogszuvasodás elleni védelem
Kód:  ZUB850s3

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20