Oldal frissítése

TrueLife NannyTone VM3 Parent unit

4,3 26 értékelés
16 290 Ft

TrueLife NannyTone VM3 Parent unit

Szerezz magadnak egy nyugodt pillanatot, és tartsd szemmel a kisbabádat akár a nappaliból is. A nagyszerű TrueLife bébiőr csak hangot továbbít a térben, tehát az anyák hagyományos segédeszközéről van szó. A tiszta hang továbbítása digitális jelként zajlik, lefedettségi köre pedig akár 800 m is lehet. A felkínált bébiőrt számos csatorna jellemzi, és abban különbözik az analógoktól, hogy nagyobb frekvencián működik, tehát sűrű hálózattal rendelkező helyekre alkalmas, ahol egyébként könnyen zavarhatja valami a jelet. De ha mégis eltűnne egy pillanatra a jel, a berendezés rövid hangjelzéssel tudósít róla. A fő, szülő egység működéséről elem gondoskodik, ahogyan a gyermek egységéről is. A kitűnő Li-ion újratölthető elem könnyen feltöltődik, amikor kell.

Bébiőr TrueLife NannyTone VM3 Parent unit ...
Bébiőr TrueLife NannyTone VM3 Parent unit ...

A kitűnő TrueLife NannyTone VM3 Parent unit bébiőr fő paraméterei

  • Hagyományos TrueLife bébiőr a kisbaba megfigyelésére
  • A hang digitális továbbítása
  • A lefedettség hatótávolsága 800 m
  • A kiváló TrueLife bébiőr képes minkét irányban kommunikálni
  • A remek TrueLife bébiőr vetítéssel vagy hangokkal megkönnyíti az elaltatást
  • Tartsd szemmel a kisbaba egészségét a hőérzékelővel
  • A bébiőr mindkét része elemmel működik
  • Li-ion újratölthető működteti

A kiváló TrueLife bébiőr népszerű ötletes megoldásai

Manapság a bébiőrök rengeteg praktikus funkcióval rendelkeznek. A kiváló TrueLife bébiőr felszereltségéből nem hiányzik a kétirányú adatátvitel. Így amikor a kisbaba véletlenül felébred és nyugtalankodik, úgy is megnyugtathatod, hogy a bébiőrön keresztül beszélsz hozzá. Az sem jelent akadályt, ha a szobában nagy a zaj, egyszerűen beállíthatod a hangerőt, amely megfelel neked. Az ötletes altatás mód univerzális segédeszközzé változtatja a bébiőrt. Tehát a kitűnő TrueLife bébiőr nemcsak megfigyelni segít a kisbabát, hanem még nyugtató dallamokat is tartalmaz, amelyeket elalvás előtt lejátszhatsz a gyermeknek

Bébiőr TrueLife NannyTone VM3 Parent unit ...

Paraméterek

Hangátvitel

Hangátvitel Digitális jelként

Típus

Bébiőr típusa Klasszikus (audio)

Tulajdonságok

Hatótávolság 800 m
Szülői egység tápellátása Akkumulátor
Gyerek egység tápellátása Akkumulátor

Funkciók

Funkció Kijelző, Hőmérséklet érzékelő, Duplex átvitel, Rezgő figyelmeztetés, Hangszabályozás, Hangjelzés térerőn kívül, Vox funkció, Megvilágítás, Alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés)

Elemek

Elemek típusa Li-ion újratölthető
Elemek száma 1 db
Akkumulátor üzemideje 10 óra
Kód:  HRAkc06980
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594175358636
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20