Oldal frissítése

TrueLife Invio BW Double

4,3 30 értékelés
23 090 Ft

TrueLife Invio BW Double


A TrueLife Invio BW Double cumisüveg melegítő a legjobb választás az anyatej és a bébiételek felmelegítéséhez. Nem csak időt takaríthatsz meg vele, hanem megszabadulhatsz a cumisüvegek felmelegítésének gondjától is. Az időközönkénti, keringetéses melegítésnek köszönhetően a TrueLife Invio BW Double készüléke egyenletesen melegíti fel az anyatejet és a bébiételt is. Állandó hőmérsékletet biztosít. A Keep Warm funkció megőrzi az anyatej megfelelő hőmérsékletét, így egy pillanat alatt előre előkészítheted azt. Az Invio cumisüveg melegítő minden típusú cumisüveghez alkalmas.


A TrueLife Invio BW Double üvegmelegítő főbb jellemzői

  • Az üvegmelegítő megkönnyíti a babaápolási teendők elvégzését
  • A TrueLife Invio két cumisüveget vagy bébiételes poharat melegít egyszerre
  • A készülék képes sterilizálni a tartályokat
  • A tejet vagy a bébiételt gőzpárával melegíti, így megőrzi az ételek tápértékét
  • Az érintőképernyőnek köszönhetően a TrueLife Invio üvegmelegítő kényelmesen használható
  • Választhatsz az étel gyors felmelegítése, a hőmérséklet megőrzése vagy a sterilizálás között
  • A többfokozatú melegítéssel eléri a kívánt étel-hőmérsékletet
  • Hangjelzés és vizuális jelzés értesít arról, ha a folyamat befejeződött
  • Ha a TrueLife Invio BW Double üvegmelegítőből kifogy a víz, akkor automatikusan kikapcsol
  • A karbantartása igazán egyszerű, a működése pedig nagyon csendes
  • Egy hordozható kosár is a csomag tartalma
  • Az üvegmelegítő minden típusú cumisüveghez használható

A TrueLife Invio BW Double különösen alkalmas ikrek számára

A TrueLife Invio BW Double készülékével két cumisüveget melegíthetsz fel egyszerre. A Double üvegmelegítő kifejezetten alkalmas az ikres anyukák számára, hiszen egy időben etetheted meg mind a két gyermeket. Azonban, hogy ha az egyik gyerkőc éppen alszik, úgy is megmelegíthetsz két cumisüveget. Az egyik üveget hagyd a készülékben, a másikkal pedig etesd meg a kicsit. A Keep Warm funkció megőrzi az anyatej megfelelő hőmérsékletét. Ezzel időt takarít meg számodra, amelyet tölthetsz a gyermekeddel.


3 üzemmód a TrueLife Invio BW Double üvegmelegítő használatához

Az anyatej és a bébiétel felmelegítése mellett a TrueLife Invio BW Double cumisüveg melegítő sterilizálás funkcióval is büszkélkedhet. Ez azt jelenti, hogy nem szükséges egy külön sterilizáló készüléket vásárolnod, mindened megvan egyetlen készülékben. A sterilizálás funkció használatához nyomd meg a vezérlőpanelen található gombot. A Keep Warm funkció megőrzi a cumisüvegben található tej állandó hőmérsékletét, pontosabban a 37 °C-os hőmérsékletet. Azonban ezt a hőmérsékletet Te magad is beállíthatod, ehhez használd a vezérlőpanel nem található + és - gombokat.


Állítsd be a kívánt hőmérsékletet

A TrueLife Invio BW Double üvegmelegítő használata valóban egyszerű. A forgógomb vagy a gombok segítségével beállíthatod a kívánt hőmérsékletet.

Két üveget melegít fel egyszerre

A TrueLife Invio BW Double üvegmelegítőben két cumisüveget melegíthetsz fel egyszerre. Így nem csak helyet, hanem időt is takaríthatsz meg a cumisüvegek előkészítésével.

A sterilizálás praktikus funkciójával

A TrueLife Invio BW Double üvegmelegítő praktikus sterilizálás funkciót is kínál, amely könnyedén birkózik meg a cumisüveggel vagy a cumival. Ennek hála nem szükséges még egy eszközt megvásárolnod, ez a készülék mindent biztosít egyben.

A TrueLife Invio BW Double üvegmelegítő karbantartása és használata egyszerű

A TrueLife Invio BW Double cumisüveg melegítő használata egyszerű, bárki számára gyerekjáték. Könnyen összecsukható és tisztítható.

A TrueLife gyors felmelegedést kínál

A TrueLife Invio BW Double előnye a gyors felmelegedés, amely jelentős mértékben lerövidíti a gyermek etetéséhez szükséges előkészületeket.

A tejet egyenletesen melegíti fel

A TrueLife Invio BW Double készüléke rendszeres időközönként keringetéssel melegít, így az anyatejet egyenletesen melegíti fel.

Keep Warm funkció a megfelelő hőmérsékletért

A TrueLife Invio BW Double cumisüveg melegítő olyan Keep Warm funkciót nyújt, amely megőrzi az anyatej megfelelő hőmérsékletét, amikor csak szükséged van rá.

Automatikus kikapcsolás

A TrueLife Invio BW Double automatikusan kikapcsol, amikor elérte a kívánt hőmérsékletet vagy amikor véget ért a program, amit kiválasztottál.

Jól olvasható LCD kijelző

A TrueLife Invio BW Double készülék előnye a beépített LCD kijelzője, amely mindig teljes képet biztosít az anyatej aktuális hőmérsékletéről.

A TrueLife csendesen működik

A TrueLife Invio BW Double cumisüveg melegítő működése igazán csendes, senkit sem zavar majd, amikor bekapcsolod.

Biztonsági rögzítés a könnyebb használat érdekében

A TrueLife Invio BW Double biztonsági rögzítéssel érkezik a cumisüveg számára. Ez gondoskodik a forró cumisüveg biztonságos kezeléséről, hogy ne égesd meg magadat.

100%-os, BPA-mentes szilikon

A TrueLife Invio BW Double készüléke kiváló minőségű szilikonból készült és nem tartalmaz BPA-t, egészségre teljesen ártalmatlan és alkalmas a gyermekek számára is.

Csomag tartalma:

  • TrueLife Invio BW Double
  • Kosár az üvegeknek
  • Mérőpohár
  • Fedél

Paraméterek

Funkció

Funkció Automatikus kikapcsolás, Digitális, Gyors sterilizáló funkció, Több fokozatú melegítés, Több sterilizáló ciklus, Kijelzős, Integrált kosár, Nagyon egyszerű használat, Melegen tartó funkció

Típus

Típus Melegítő, Gőzsterilizáló (elektromos), 2 az 1-ben, melegítő és sterilizáló
Tápegység Hagyományos hálózati

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Kapacitás

Kapacitás 2 palack számára
Kód:  BABY10048
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594175354010
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20