Oldal frissítése

TrueLife BabyScale B5 BT

4,0 17 értékelés
Szuper ár
16 390 Ft

TrueLife BabyScale B5 BT

TrueLife BabyScale B5 BT mérleg a baba fejlődésének figyelemmel kíséréséhez

Babát vársz és szeretnél egy babamérleget, hogy tökéletes áttekintést kaphass a baba testsúlyának alakulásáról? A TrueLife BabyScale B5 BT mérleg segít nyomon követni a pici növekedését és fejlődését. HOLD funkcióval rendelkezik, amely pontosabbá és könnyebbé teszi a mérést még nyugtalan babák esetén is.A TrueLife BabyScale B5 BT akkor méri a kicsit, amikor az a legkevésbé mozog. Ezután a kijelzőn rögzíti a pontos értéket. A mérleg 5 g pontossággal méri a gyerekeket 20 kg-ig. Könnyen mérlegelhetsz kg-ban és fontban is. Ezután az értéket a világos és háttérvilágítású LED-kijelzőn láthatod. A TrueLife BabyScale B5 BT és egy intelligens alkalmazás összekapcsolásával áttekintést kaphatsz a kisbaba időbeli fejlődéséről. Az alkalmazás cseh nyelven is elérhető. Hasznosnak fogod találni a TARE funkciót is, amellyel ruhában vagy takaróba burkolva is megmérheted a babát.

A TrueLife BabyScale B5 BT számos hasznos funkcióval rendelkezik

A csecsemők nem feltétlen nyugodtak, különösen, ha mérlegre teszed őket. De ne aggódj! A TrueLife BabyScale B5 BT-vel pillanatok alatt kész leszel. A mérleg 5 g pontossággal képes 20 kg-ig mérni a gyerekeket. A hasznos HOLD funkciónak köszönhetően a baba akkor lesz lemérve, amikor nem mozog. A TrueLife BabyScale B5 BT ezt az eredményt egy világos LED kijelzőn jeleníti meg. Amennyiben saját magad szeretnéd megmérni a babát, csak aktiváld a Kézi üzemmódot és a HOLD funkciót. Ha a baba fel van öltöztetve, nem kell levetkőztetni. Csak aktiváld a TARE funkciót, amelylehetővé teszi a baba mérlegelését akkor is, ha takaróba van burkolva vagy ruhában van. A mérleg ennek a funkciónak köszönhetően levonja a ruhák súlyát az értékből, így kényelmesen lemérheted a babát. A mért értékek kilogrammban vagy fontban jelennek meg. Kiválaszthatod, hogy melyik felel meg számodra a legjobban.

Csatlakoztasd a TrueLife BabyScale B5 BT-t egy intelligens alkalmazással

A TrueLife BabyScale B5 BT készüléket egyszerűen csatlakoztathatod az intelligens alkalmazással, amely teljes mértékben elérhető cseh nyelven. Az alkalmazásban nyomon követheted a baba növekedését és fejlődését, a mérési előzményeket, és egyértelmű információkat kaphatsz arról, hogy a baba hogyan gyarapodik és növekszik. Az alkalmazás egy áttekinthető grafikont is létre tud is hozni a fejlődésről, amelyen keresztül a TARE vagy HOLD funkciókat is vezérelheted. A TrueLife BabyScale B5 BT-t használhatod az alkalmazással vagy anélkül.

A TrueLife BabyScale B5 BT biztonságos használata és tartóssága

A TrueLife BabyScale B5 BT babamérleg biztonságosan méri le kisbabádat. A felülete mosható, így mindig maximális higiéniát biztosít. Biztonságos anyagból készült, amely nem tartalmaz semmilyen káros anyagot. A TrueLife BabyScale B5 BT gumírozott lábakkal rendelkezik az alján, hogy megakadályozza az elmozdulást. A mellékelt kiváló minőségű elemek akár 400 mérést is képesek elvégezni. Nincs szükséges további elemek vásárlására. A TrueLife BabyScale B5 BT 2 perc után automatikus kikapcsolási funkcióval is rendelkezik.

       

TrueLife BabyScale B5 BT Babamérleg

TrueLife BabyScale B5 BT mérleg 5 g pontossággal

A TrueLife BabyScale B5 BT babamérleg 5 g pontossággal mérlegeli a babát. 

TrueLife BabyScale B5 BT Babamérleg

Teherbírás 20 kg-ig

A TrueLife BabyScale B5 BT 20 kilogrammig tud mérni. Nagyobb gyermekek számára is használható. 

TrueLife BabyScale B5 BT Babamérleg

TrueLife BabyScale B5 BT mérleg hasznos TARE funkcióval

A TrueLife BabyScale B5 BT hasznos TARE funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a babát akár ruhában vagy takaróban is megmérhesd. A funkció ezután levonja a ruhák súlyát a mért értékből. 

TrueLife BabyScale B5 BT Babamérleg

HOLD funkció

A TrueLife BabyScale B5 BT fő előnye kétségtelenül a HOLD funkció, amely akkor mér, amikor a baba a legkevésbé mozog. 

TrueLife BabyScale B5 BT Babamérleg

Csatlakoztasd a TrueLife BabyScale B5 BT-t az alkalmazáshoz

A TrueLife BabyScale B5 BT csatlakoztatásával olyan hasznos funkciók birtokába kerülsz, mint a mérési előzmények nyomon követése, grafikonok megjelenítése és bizonyos funkciók egyszerű be- vagy kikapcsolása. Csatlakoztasd a mérleget telefonodhoz Bluetooth-on keresztül. 

TrueLife BabyScale B5 BT Babamérleg

Baba mérési előzményei az alkalmazásban

Az alkalmazásban nyomon követheted a kisbaba fejlődését és növekedését. A grafikai dizájn is tetszeni fog. 

TrueLife BabyScale B5 BT Babamérleg

Világos LED háttérvilágítású kijelző

A TrueLife BabyScale világos, LED-es háttérvilágítású kijelzővel rendelkezik, amelyen még rosszabb fényviszonyok esetén is jól láthatod a megjelenített értékeket. 

TrueLife BabyScale B5 BT Babamérleg

Mérés kilogrammban vagy fontban

A TrueLife BabyScale B5 BT mérleg használatakor választhatsz, hogy kilogrammban vagy fontban mérjen. 

TrueLife BabyScale B5 BT Babamérleg

A TrueLife BabyScale B5 BT automatikus kikapcsolása

A TrueLife BabyScale B5 BT 2 perc után automatikusan kikapcsol, ami kíméli az elemet és meghosszabbítja annak élettartamát. 

TrueLife BabyScale B5 BT Babamérleg

Működés 3 AAA elemmel

A TruelLife mérleg működéséhez 3× AAA elemre van szükség, amik akár 400 mérés elvégzésére is lehetővé teszik. Az elemeket a termék csomagja tartalmazza. 

TrueLife BabyScale B5 BT Babamérleg

A TrueLife BabyScale B5 BT minőségi anyaga

A TrueLife BabyScale B5 BT gyártásához kiváló minőségű anyagot használtak, amely nem tartalmaz semmilyen káros összetevőt. Ezenkívül a mérleg nagyon könnyen tisztán tartható mosható anyagának köszönhetően. 


Paraméterek

Tulajdonságok

Mérleg típusa Digitális diagnosztikai (plusz funkciókkal)
Terhelhetőség 20 kg
Funkciók Adattárolás, Lehetőség okostelefonhoz csatlakoztatásra, TARE, HOLD
Mérési pontosság 5 g

Konnektivitás

Elem típusa AAA
Konnektivitás Bluetooth

Szín

Szín Fehér
Kód:  BABYls53
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594175358605
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20