Oldal frissítése

TIERRA VERDE Tisztítóhomok, 500 g

5 1 értékelés
1 490 Ft

TIERRA VERDE Tisztítóhomok, 500 g

Finom porral és a természetes narancsolaj illatával a kerámia, porcelán, zománc, króm, rozsdamentes acél és üvegkerámia felületek könnyű tisztításához a konyhában és a fürdőszobában.

A TIERRA VERDE por alakú 500 g öko tisztítószer legfontosabb jellemzői

  • Tisztítóporunk alapja őrölt mészkő (finom súrolószerként működik), szódabikarbóna (feloldja a szennyeződéseket, finom súrolószer, elnyeli a szagokat) és szappandiópor (természetes szaponin tartalmú, zsírtalanító)
  • Ökológiai összetételének köszönhetően kiváló választás nyaralóházba, kempingbe vagy a természetben való tartózkodáshoz is (egy leégett vízforraló többé nem lesz rémületes az egész csapat számára)
  • A drogériánk gyártásához szükséges nyersanyagokat úgy választjuk ki, hogy azok a lehető legkevésbé terheljék az emberek egészségét, és a bolygót, ez a termék nem tartalmaz kőolajszármazékokat, klórt, szintetikus illatanyagokat vagy színezékeket.
  • Megkaptuk a nemzetközileg elismert Ecogarantie tanúsítványt, amely garantálja, hogy termékeink megfelelnek a szigorú ökológiai követelményeknek

Mosáshoz és tisztításhoz

  • Kerámia (kádak, mosdók, WC-k)
  • Porcelán (bögrék, tányérok)
  • Zománc (tűzhelyek, edények, kádak)
  • Króm (csapok, elektromos készülékek krómozott részei)
  • Rozsdamentes acél (edények, mosogatók, páraelszívók - tisztításkor tiszteletben tartjuk az anyag szerkezetét)
  • Műanyag (elektromos készülékek matt műanyag részei - az anyag ellenállását a felhordás előtt teszteljük)
  • Üvegkerámia főzőlapok és mosogatók

Hogyan kell használni

Lyukaszd ki a csomag fedelén megjelölt lyukat. Öntsd a port nedves szivacsra, ruhára vagy drótból készül dörzsire, és távolítsd el a szennyeződést mechanikusan, ésszerű erővel. Tisztítás után alaposan öblítsd le a felületet vízzel. Szükség esetén ismételd meg az eljárást. A papírdobozt egy nagyobb kiszerelésű papírzacskóból vagy egy nagybani boltban újratöltheted.

Mire kell figyelni

Ne használd teflon, speciális tapadásmentes felületeken, szilikonon, bőrön és textilen. Mielőtt érzékeny és atipikus anyagokon alkalmaznád, először egy kisebb, kevésbé látható területen próbáld ki. Tisztítás előtt hagyd kihűlni az üvegkerámia felületeket.

Összetétel

> 30 % őrölt mészkő, nátrium-hidrogénkarbonát (szódabikarbóna); 5 - 15% szappanos diópor bio minőségben; < 5 % přírodní pomerančová silice (obsahuje parfém limonene, pomeranč sladký ext. - může vyvolat alergickou reakci)

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Rendeltetés

Rendeltetés Konyhába, Fürdőszobába, Általános

Típus

Tisztítószer típus Por

Klórtartalom

Klórtartalom Klórmentes

Funkciók

Funkciók Tisztításhoz

Tulajdonságok

Tulajdonságok Környezetbarát

Termék típusa

Termék típusa Tisztítószer

Rendeltetés

Specifikációk Fürdőszobába

Tömeg

Tömeg 500 g (0,5 kg)
Kód:  CIS2233
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594165000941

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05