Oldal frissítése

TIERRA VERDE mosogatópor (vödör 15 kg)

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TIERRA VERDE mosogatópor (vödör 15 kg)

Szeretnéd kímélni a természetet, miközben hatékony mosogatószert használsz? A TIERRA VERDE biológiailag lebomló mosogatópor magas arányban tartalmaz új, aktív természetes tenzideket és tökéletesen zsírtalanít. A szódabikarbónának köszönhetően hatékonyan eltávolítja a rászáradt ételmaradékokat. Az oxigénalapú fehérítőszer eltávolítja a kávé, a tea és a gyümölcslé foltokat is. A 15 kg-os vödörben lévő mosogatóporbiológiailag teljesen lebomló, jobb mosási teljesítményt nyújt, és ideális az 55 °C feletti hőmérsékleten történő mosogatáshoz. Összetételének köszönhetően a termék ettől a hőmérséklettől hatékony, amelynél a benne lévő nátrium-perkarbonát nátrium- és hidrogén-peroxidra bomlik. Ez tovább bomlik vízre és aktív oxigénre, ami hozzájárul a TIERRA VERDE mosogatóporkiváló tisztító és fehérítő hatásához. Egy mosáshoz 1 evőkanál por (kb. 15 g) szükséges. 1 kg TIERRA VERDE por 65 mosáshoz elegendő. Minden típusú háztartási mosogatógéphez alkalmas. 

A TIERRA VERDE mosogatószer főbb jellemzői (15 kg-os vödör)

  • A TIERRA VERDE mosogatópor kíméli a környezetet és fenntartható módon tisztít
  • Biológiailag lebomló por a hatékony természetes tenzidek megnövelt arányával a tökéletes zsírtalanítás érdekében
  • A TIERRA VERDE mosogatópor szódabikarbónát és oxigénalapú fehérítőszert tartalmaz
  • Tökéletesen eltávolítja a rászáradt ételmaradékokat, valamint a kávé, tea és gyümölcslé foltokat
  • Ideális 55 °C feletti hőmérsékleten történő mosogatáshoz
  • A TIERRA VERDE por összetevőinek 99%-a a természetből származik
  • Nem tartalmaz állati összetevőket vagy illatanyagokat
  • 1 kg mosogatópor körülbelül 65 mosásra elegendő

A TIERRA VERDE mosogatószer természetes összetételű

A mindennap használt mosószerek természetes összetétele fontos számodra? A TIERRA VERDE mosogatópor összetevőinek 99%-a a természetből származik. A hatékony formula új természetes tenzideken alapul. A port tisztán növényi alapon fejlesztették ki, és nem tartalmaz állati összetevőket, így vegán termék. A szintetikus illatanyagoknélküli termékeket kedveled? A TIERRA VERDE mosogatópor nem tartalmaz illatanyagot. Fenntarthatóan ápolhatod otthonod, mert a por könnyen lebomlik a természetben, és nem hagy maga után nemkívánatos, környezetszennyező maradványokat. Megfelel a legigényesebb európai Ecogarantie tanúsítvány szigorú kritériumainak. 

Használata:  
Önts 1 evőkanál port (kb. 15 g) a mosogatógép tálcájába vagy adagold a mosogatógép és a tálca méretének megfelelően. Erősen szennyezett edényekhez adj hozzá további 1 evőkanálnyi port vagy 1 evőkanál Puer - fehérítő és oxigénalapú folteltávolítót. Adj hozzá egy evőkanál citromsavat a mosogatógép vízkőmentesítéséhez. 

Összetétel

Mosószóda (nátrium-karbonát), 15-30 % nátrium-perkarbonát (oxigénalapú fehérítőszer), szódabikarbóna (nátrium-bikarbonát), szilikátok (nátrium-szilikát), nátrium-citrát, kelátképző szer (MGDA), < 5% növényi eredetű anionos és nem ionos tenzidek.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Rendeltetés

Rendeltetés Konyhába

Tömeg

Tömeg 15 kg
Kód:  MYC389
Termékszám:  8595691812596

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15