Oldal frissítése

TIERRA VERDE, 500 g

3,0 1 értékelés
5 890 Ft

TIERRA VERDE, 500 g

Kíméletes mosószer, amely lehetővé teszi, hogy ruháidat teljesen természetes módon mosd, kézzel és mosógépben egyaránt. A cseh-szlovák ökotermék- és ökokozmetikum-gyártó Tierra Verde Yellow&Blue mosódiója bio-minőségű diót tartalmaz, amely a Himalája észak-indiai lábánál lévő vad fákon érik. A szappandió héját itt már ősidők óta használják mosásra és tisztálkodásra. Vízben való áztatás után természetes szaponin kiválasztása kezdődik, amely szappanként működik, ráadásul alkalmas az allergiás, ekcémás vagy a kisgyermekek érzékeny bőrére. A Tierra Verde Yellow&Blue szappandió a lehető legkíméletesebb mosási módszer. Kíméli a környezetet, a szennyest, az egészségedet és a pénztárcádat egyaránt. Nem hagynak semmilyen vegyi anyagot, például kőolajat, foszfonátokat, enzimeket, klórt, optikai fehérítőket, illatanyagokat vagy színezékeket a mosott ruhákban.

A Tierra Verde Yellow&Blue mosódió főbb jellemzői

  • Kíméletes mosószer, amellyel teljesen természetes módon moshatod a ruháidat.
  • A Himalája észak-indiai lábánál lévő vadon élő fákról származó szappandió
  • Vízben áztatva a Tierra Verde Yellow & Blue szappandió szaponint szabadít fel.
  • Természetes szaponin, amely alkalmas allergiás, ekcémás vagy kisgyermekek érzékeny bőrére.
  • A szappan mosódióval való mosás kíméli a környezetet, a szennyest, az egészséget és a pénztárcát egyaránt
  • A Tierra Verde Yellow&Blue mosódió nem hagy vegyi anyagokat a mosott ruhákban.
  • Alkalmas minden típusú szennyes mosására mosógépben és kézzel is
  • A természetes mosószer kimossa a ruhákat és lágyítja a vizet
  • A csomagban található egy pamut tasak a mosódióval történő mosásához.

Adagolás 4 - 5 kg szennyeshez: Lágy víz:
60 °C-ig, 3-4 db (1 ek/ 12 g)
60 °C felett, 4 - 5 db (1,5 ekek/ 15 g)

Kemény víz:
60 °C-ig, 5 db (1,5ek/ 15 g)
60 °C felett, 6 db (2 ek/18 g)

Tierra Verde Yellow&Blue mosódió felhasználási irányelvek

A Tierra Verde Yellow&Blue mosődió minden típusú mosáshoz használható. A babaruhák, pelenkák, finom és funkcionális textíliák, a mosódió nem okozza a színes textíliák kifakulását. Amennyiben legfeljebb 60 °C-os hőmérsékleten mosol, a diókat 2-3 alkalommal is újra felhasználhatod. Ha nem habzik, az azt jelenti, hogy már nem tartalmaz szaponint, és ki kell dobni (pl. komposztálóba). Ha hosszabb ideig tárolod a diót, akkor elkezdhet sötétedni és kiszáradni. Ezek még mindig tartalmazzák a fontos szaponinokat, de hosszú időbe telik, amíg azok a vízbe kerülnek. Ha illatosítani szeretnéd a szennyest, csepegtess néhány csepp 100% növényi illóolajat egy zacskó mosódióra.

A Tierra Verde mosódióval nagyon hatékonyan moshatsz a mosógépben

Tedd a kimért mennyiségű szappandiót az adagolásnak megfelelően egy pamutzacskóba, kösd össze, szorosan húzd meg, és a színes szennyessel együtt tedd a mosógép dobjába. A mosódióból a vízben felszabaduló szaponin nemcsak mos, hanem lágyítja is a vizet. Nem tartalmaznak fehérítőszereket vagy fehérítőanyagokat, így a Tierra Verde Puer fehérítőpor és folteltávolító hozzáadható a fehér ruhák mosásakor. Ha a szennyes erősen szennyezett, használj epeszappant a foltokra, vagy áztasd a szennyest egy éjszakára a Puer fehérítőpor és folteltávolító oldatába, majd mosd ki a Tierra Verde Yellow & Blue mosódióval.

Te is kipróbálnád a Tierra Verde Yellow & Blue mosódióval történő kézi mosást?

Helyezz az adagolásnak megfelelő mennyiségűmosódiót egy zárható, meleg vízzel teli edénybe. Hagyd egy éjszakán át áztatni. Másnap öntsd a kiázott levet a mosdóba vízzel, és már moshatsz is. A Tierra Verde Yellow&Blue mosódió kiázott leve szobahőmérsékleten egy napig, hűtőszekrényben tárolva körülbelül három napig tárolható.

Összetétel:Szappandió héja (Sapindus mukorossi)

Összetétel

Szappandióhéj (Sapindus mukorossi)

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Használat

Ruha típusa Univerzális
Ruha színe Színes ruhákhoz, Fehér ruhákhoz, Fekete ruhákhoz
Ruha anyaga Nincs megadva
Tulajdonságok Környezetbarát, Allergiásoknak

Tömeg

Tömeg 500 g (0,5 kg)

Mosószer típusa

Mosószer típusa Mosópor

Darabszám

Darabszám 1 db
Kód:  PPR1360
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594165000095

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15