Oldal frissítése

Sportique Bio Shea Vaj Jázminnal és Hibiszkusszal

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sportique Bio Shea Vaj Jázminnal és Hibiszkusszal

Lenyűgöző, 100%-ban bio she vaj és citromolaj a bőr ápolásáért. Tisztán természetes, vegyszer- és illatanyag-mentes összetételével bőrbarát és még a legérzékenyebb bőrt is kényezteti. Nagy mennyiségben tartalmaz telítetlen zsírsavakat, fahéjsavakat (véd az UV-sugárzs ellen), gyógyhatású viaszokat, karotinokat, növényi szterineket és vitaminokat. Tökéletes száraz bőrre, regenerálja azt és megelőzi a további dehidratációt. Továbbá nagy segítséget nyújt a sérült bőr kezelésében ekcéma, kiütés, pikkelysömör vagy kisebb sérülések esetén, mert behatol a bőr mélyebb rétegeibe és gyulladáscsökkentő hatással bír.

Legfontosabb jellemzői

  • 100% -ban természetes, bio minőség
  • Ideális száraz és érzékeny bőrre
  • Vegyszermentes és illatanyag-mentes
  • Segít a bőrproblémák gyógyulásában

Shea vaj

A shea vajat az Afrikában őshonos sheafán termett sheadiók zsírtartalmából nyerik. A krém gazdag természetes vitaminokban és anyagokban biológiai aktivitással. Kiváló hidratáló tulajdonságokkal bír és segít számos bőrprobléma gyógyulásában, mint például ekcéma, akné, viszketés, napégés és sebhelyek. A shea vaj továbbá ismert a nagy mennyiségű, el nem szappanosodó anyagairól.

 

 

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Normál, Problémás, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 75 ml

Specifikáció

Bőrtípus Érzékeny, Normál, Problémás, Száraz

Hatás

Hatás Hidratáló
Kód:  SPT3636
Termékszám:  891197001778

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20