Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

SPONTEX Innovatív mop Express System Plus fonott kosár nélkül

4,7 27 értékelés
18 790 Ft

SPONTEX Innovatív mop Express System Plus fonott kosár nélkül

A Spontex Mop Express System Plus továbbfejlesztett csavarási technológiával rendelkezik. Meglátod, a padlómosás szó szerint függőséget okoz majd. A vödör oldalán található egyedi rács lehetővé teszi a durva szennyeződések eltávolítását. A mikroszálas bélés jól szívja fel a nedvességet, hogy minden szennyeződést felfogjon. Hatalmas előnye, hogy a felmosórongyot minden további előkészület nélkül használhatod. A Spontex Mop Express System a nyélbe épített csavarórendszerrel rendelkezik, így soha többé nem kell lehajolnod csavaráskor. Minden típusú padlóra alkalmas. A készlet csavarkosár nélkül készült - a felmosórongyot úgy csavarhatod ki, hogy a mopot a nyélre helyezed, majd a fogantyú mozgatásával kicsavarod.

A Spontex Express System Plus legfontosabb jellemzői

  • Minden típusú padlóhoz alkalmas
  • Továbbfejlesztett Express System Plus csavarási technológia
  • 360°-os forgási mechanizmus
  • Konstrukció csavarkosár nélkül
  • SPONTEX Express System Plus a vödör belsejében található ráccsal
  • A fogantyúba integrált csavarórendszer
  • Könnyen szállítható
  • A felmosórongy minden egyéb szükséges előkészület nélkül használható

Spontex Express System Plus Mop egyedi csavarórendszerrel

A csavarórendszer a fogantyúba lett beépítve, így nem kell lehajolnod a kicsavaráskor. A csavarás a fogantyú fel-le mozgatásával működik.

Praktikus bevágások a vödör belsejében

A vödör belsejében bevágások találhatók, amelyek segítenek a felmosásban - azaz megszabadulni a szennyeződéstől a felmosórongy fel-le mozgatásával (tekerő mozdulatokkal).

360°-os forgatható fej

A felmosó 360°-ban forgatható fejjel rendelkezik, kezelése nagyon egyszerű. A forgó fej tökéletes tisztítást tesz lehetővé a durva környezetben, mint például kaspók körül, bútorok alatt és a sarkokban. Ezenkívül a felmosórongy könnyű, amely egyszerű kezelhetőséget garantál.

A csavarórendszer közvetlenül a Spontex mop nyélen található

A csavarórendszer közvetlenül a fogantyúba lett beépítve, így soha többé nem kell lehajolnod csavaráskor. Első pillantásra a készletből "hiányzik" a csavarkosár, de ez nem hiba. A felmosórongyot úgy csavarhatod ki, hogy a nyélre helyezed, és a nyelet fel-le mozgatod, hogy a felmosófej elforduljon. A forgatás során a szennyeződés a vízzel együtt távozik.

Praktikus Spontex Express System Plus moprács

A vödörben található bevágások segítenek hatékonyan eltávolítani a szennyeződéseket a korongról, így a felmosó nem csak "ázik" a vödörben, hanem tökéletesen tisztul is. Kizárólag a Spontex Express System Plus felmosórongy rendelkezik ezekkel az eredeti bevágásokkal, és a bevágásoknak köszönhetően kimosható és újra használható. 



Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Típus

Típus Lapos felmosó, Rotációs felmosó, Felmosó csavaróval

Tulajdonságok

Vízszórás Nem
Cserélhető fej igen
Rúd anyaga Fém
Vödör mellékelve igen
Vödör térfogata 6,5 l
Csavarórész a fogantyún igen
Szett igen
Hatótáv 34 cm
Csavarókosár Nem
Kód:  SPX003
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3384128000300

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05