Oldal frissítése

SPONTEX Aqua Revolution System

4,3 16 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SPONTEX Aqua Revolution System


Mop Spontex Aqua Revolution System

A Spontex Aqua Revolution System segítésével mindig tiszta a felmosófej

Nagyobb hatékonysággal szeretnél felmosni úgy, hogy a víz ne legyen szennyezett már az első öblítés után? Próbáld ki az új, két vödrös rendszert a Spontextől, amely tökéletesen elkülönítheti a tiszta vizet a szennyezettől. A lapos felmosófej 100%-ban mikroszálas, amely nagyon hatékonyan tisztít. Ha piszkos, akkor öblítés után a rajta lévő szennyeződés a vödör aljára kerül, és nem keveredik össze a tiszta vízzel. Ennek az egyedülálló rendszernek köszönhetően a felmosás során csak tiszta vizet fogsz használni. Az eredmény egy ragyogó és tiszta padló, amely akár 30% -kal tisztább, mint a normál takarítószerekkel történő felmosás után. A Spontexszel a felmosás ajándék, és nem körülményes munka többé.

Kiváló eredmények a hatékony felmosás érdekében

Kényeztesse magát a Spontexszel a könnyebb és hatékonyabb takarítás érdekében! Az Aqua Revolution System két szintre osztja a vödröt, és megbízhatóan elválasztja a tiszta vizet a szennyezettől. A kerek alakú vödör kapacitása 3 liter, és legfeljebb 50 m2 felület tisztítására alkalmas. A Spontex felmosófej csavaró rendszerét, az Express System és a Full Action Systemhez hasonlóan, a fogantyúba építették bele. Az Aqua Revolution System készlete gyönyörű kék-türkiz színű.

Mop Spontex Aqua Revolution System


Belső vödör a tiszta vízhez

Pumpa / szelep


Külső vödör a piszkos vízhez

Felmosónyél nagy méretű és összecsukható fejjel


Mop Spontex Aqua Revolution System - napouštění

Praktikus és kényelmes belső rész

Töltsd fel a belső vödröt tiszta vízzel, és helyezd bele a külső vödörbe. A vödröket úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek és jól működjenek együtt. A vödrök külön-külön is használhatók.

Minden sarkot elér

A Spontex Aqua Revolution System felmosó nagy méretű, lekerekített fejjel rendelkezik, továbbá hajlítható sarokrésszel. Kialakításának köszönhetően könnyen tisztíthatóvá válik minden sarok, a lépcső és a küszöb környéke. A felmosófej alsó fele 100%-ban mikroszálas, amely gondoskodik a padló ragyogó tisztaságáról. A rostok tökéletesen illeszkednek egymáshoz, így a felmosás mindig a lehető leghatékonyabb lesz. A felmosó minden típusú padlóhoz alkalmas.

Mop Spontex Aqua Revolution System - hlava

Mop Spontex Aqua Revolution System - čištění

Az egyszerű felmosás magától értetődő

A belső és a külső vödrök elkülönítésével, és mindegyik külön-külön történő tisztításával, az Aqua Revolution System mindig kitűnő állapotban marad. Egy pillanat alatt eltávolítható a benne lévő piszok, és tisztítás után készen áll az újabb használatra.

Problémamentes kezelés

A Spontex felmosófej könnyen csatlakoztató a nyélhez, és máris munkára kész. Tolja a fogantyún lévő felmosófejet  a vödörben található forgófej alacsonyabb pozíciójába, majd három lefelé történő préselés után a Aqua Revolution System fej automatikusan visszaugrik vödör tetején lévő felső helyzetbe. Máris készen áll a takarításra.

Mop Spontex Aqua Revolution System - nasazení


Paraméterek

Típus

Típus Lapos felmosó, Rotációs felmosó

Tulajdonságok

Vízszórás Nem
Cserélhető fej igen
Rúd anyaga Műanyag
Vödör mellékelve igen
Vödör térfogata 3 l
Csavarórész a fogantyún igen
Szett Nem
Csavarókosár Nem
Kód:  UKL134
Termékszám:  3384128000706

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20