Oldal frissítése

Siguro Carpet Cleaner

4,1 12 értékelés
Szuper ár
890 Ft

Siguro Carpet Cleaner

A Siguro Carpet Cleaner szőnyegtisztító hab

A Siguro Carpet Cleaner habtisztítót nemcsak a szőnyegek, hanem más kárpitozott felületek, mint pl. kanapék, kárpitok vagy autókárpitok tisztítására és színének felfrissítésére is használhatod. A szennyeződések, zsiradékok és foltok eltávolítása mellett a tisztítószer a cigarettából, ételekből vagy háziállatokból származó szagokat is semlegesíti. A hab különleges összetétele mélyen behatol a szőnyeg szövetébe, és közvetlenül a szálakban fejti ki a hatását. A legjobb eredményt úgy érhetjük el, ha a habot mechanikusan beledolgozzuk a szőnyegbe, pl. kefével vagy ruhával. Száradás után porszívózd ki a szőnyeget. Egy csomag 4-6 m2 -re elegendő, a szőnyeg szálainak hosszától és a szennyeződés mértékétől függően. Nagy felületeken történő alkalmazáskor száj- és orrvédelmet - FFP2 szájmaszkot- és intenzív szellőztetés ajánlunk.

Siguro Carpet Cleaner

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Miért válaszd a Sigurot?

A Siguro márka egységes megjelenésű termékeket kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy otthonra ízléses használati eszközöket válassz. Mindent tanúsított, ellenőrzött gyárakban gyártunk, ahol garantált a minőség és az emberközpontú szemlélet. Számunkra vásárlóink kényelme is fontos, ezért mindenre 3 évre kiterjesztett garanciát vállalunk, továbbá a Siguro termékekkel kapcsolatos problémák esetén kirendeltségeinken lehetséges a termékek gyors cseréje.

Minden termék kínál valami extrát

Minden termék kínál valami extrát

Garantáljuk kirendeltségeinken az azonnali cserét

Garantáljuk kirendeltségeinken az azonnali cserét

3 évre meghosszabbított garanciát kapsz

3 évre meghosszabbított garanciát kapsz

Kizárólag ellenőrzött és tanúsított gyárakban készül

Kizárólag ellenőrzött és tanúsított gyárakban készül

Összetétel

Aqua, Butane, Trideceth-7 és Aqua, Propane, PPG-2 metil-éter, Izobután, Diszodiumfoszfát-dodekahidrát, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Tetrasodium EDTA, Nátrium benzoát, Parfüm, Limonene, Ammónium-hidroxid

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Rendeltetés

Rendeltetés Szőnyegre

Típus

Tisztítószer típus Hab

Klórtartalom

Klórtartalom Klórmentes

Felület típusa

Felület típusa Szőnyegre

Típus

Típus Tisztító

Űrtartalom

Űrtartalom 0,5 l

Típus

Típus Hab
Kód:  SGRHS004
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  SGR-HSH004L

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10