Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

SENSODYNE Repair & Protect Whitening 3 × 75 ml

4,9 54 értékelés
5 490 Ft

SENSODYNE Repair & Protect Whitening 3 × 75 ml

Hogyan javítja és védi fogaidat a SENSODYNE Repair & Protect Whitening fogkrém?

Az új SENSODYNE Repair & Protect Whitening fogkrémre bátran rábízhatod a fogaid problémamentes ápolását. Olyan anyagot tartalmaz, amely az érzékeny területek aktív helyreállításával enyhítheti a fogérzékenységgel járó fájdalmakat. A fogakat egy erős védőréteg borítja, és ez a fogmosás során lezárul. A fogkrém rendszeres használata után már néhány nap múlva értékelheted a hatást. A fluoridos fogkrémet minden nap ajánlott használni, nem csak akut problémák esetén. Eddig minden érzékenyfognyakra való fogkrém csak enyhítő hatást hozott, de a SENSODYNE Repair & Protect Whitening fogkrém használatával ezúttal hosszabb időre megoldhatod ezt a problémát. A csomag 3 darab fogkrémet tartalmaz.

3-ból 1 embernek van tapasztalata az érzékeny fogakkal

A SENSODYNE Repair & Protect Whitening fogkrém egyszerű megoldás az érzékeny fogak gondtalan ápolására

Hogyan javítja és védi fogaidat a SENSODYNE Repair & Protect Whitening fogkrém?

A SENSODYNE Repair & Protect Whitening fogkrém megtalálja a lyukas területeket a fogak kemény rétegében, és a szabadon hagyott csatornákat. A fogkrém lezárja ezeket a védtelen csatornákat, és segít enyhíteni a fájdalmakat. 

Az érzékeny fogak tünetei általában különböző folyadékok és ételek fogyasztásakor jelentkeznek

A SENSODYNE Repair & Protect Whitening fogkrém legfőbb előnyei

Az érzékenység csökkentése

Az érzékeny fogak viszonylag gyakori betegségnek számítanak. Használd a SENSODYNE Repair & Protect Whitening fogkrémet, amelyet az érzékeny fogak fájdalmának enyhítésére fejlesztettek ki.

Tartós védelem az érzékenységgel szemben

Ha naponta kétszer használod a SENSODYNE Repair & Protect Whitening fogkrémet, enyhülni fog az érzékeny fogfájás. 

A fogzománc védelme

A SENSODYNE Repair & Protect Whitening fogkrém fluoridot tartalmaz, amely segít megerősíteni és védeni a fogakat a fogszuvasodás ellen.

Friss lehelet

A SENSODYNE Repair & Protect Whitening fogkrém tisztává és frissé varázsolja a szádat.

A SENSODYNE Repair & Protect fogkrém összetevői:

Glycerin, PEG-8, Hydrated silica, Calcium sodium, Phosphosilicate (NOVAMIN), Cocamidopropyl betaine, Sodium methyl cocoyl taurate, Titanium dioxide, Aroma, Carbomer, Sodium fluoride, Sodium saccharin, Limonene, nátrium-fluorid 0,315 % (1450 ppm F)


Figyelmeztetés: A Sensodyne Repair & Protect Deep Repair fogkrémek az érzékeny fogak ápolására kifejlesztett gyógyászati termékek. Olvasd el figyelmesen a használati utasítást.



Összetétel

A SENSODYNE Repair & Protect fehérítő fogkrém összetevői:

Glicerin, PEG-8, Hydrated silica, Kalcium-nátrium, Foszforszilikát (NOVAMIN), Cocamidopropyl betaine, Nátrium-metil-kokoil-tauarát, Titándioxid, Aroma, Carbomer, Sodium fluoride, Sodium saccharin, Limonene, nátrium-fluorid 0,315 % (1450 ppm F)

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Érzékeny fogakra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 225 ml
Kód:  ZUB696
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  2000012593017
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10