Oldal frissítése

SENSODYNE Rapid Whitening 3 × 75 ml

5,0 19 értékelés
5 090 Ft

SENSODYNE Rapid Whitening 3 × 75 ml

Érzékeny fogaktól szenvedsz, és kellemetlen fájdalmat érzel valamilyen étel vagy ital fogyasztása közben? A Sensodyne Rapid fehérítő fogkrém gyors enyhülést biztossít a fájdalomra érzékeny fogak számára. A fogkrém nemcsak azonnali hatást fejt ki - ha naponta kétszer rendszeresen használod, hosszú távú védelmet nyújt az érzékeny fogak fájdalma ellen, és megvédi fogait a fogszuvasodástól. Fehérítő hatása fehérebbé és fényesebbé teszi mosolyod. A választott csomag 3 fogkrémet tartalmaz.

A SENSODYNE gyors fehérítő fogkrém főbb jellemzői

  • Fogkrém, amely gyorsan enyhíti a fájdalomérzékeny fogakat
  • A gyorsan fehéríti a fogzománcot, és segít megakadályozni a felületén képződő foltokat
  • A paszta ón-fluoridot tartalmaz, amely helyreállítja a dentin védőrétegét
  • Segít megvédeni a fogakat a szuvasodástól
  • Napi kétszer történő rendszeres használat hosszú távú védelmet nyújt az érzékeny fogfájdalmak ellen
  • Kedvezményes csomag 3 darab fogkrémmel

Használat:
Vigyél fel egy 2,5 cm hosszú csíkot a puha sörtékkel rendelkező fogkefére és mosd a fogaidat legalább egy percig. Naponta kétszer (reggel és este) használd, napi három alkalomnál többször viszont ne használd. A gyors megkönnyebbülés érdekében mosd meg fogaid, vagy az ujjaddal vigyél fel egy borsónyi mennyiséget, és óvatosan dörzsöld érzékeny területeken (legfeljebb naponta kétszer) egy percig, mielőtt a fogakat megmosod. A paszta nem alkalmas 12 év alatti gyermekek számára.

Figyelmeztetés:
Ha a termék használata közben irritáció lép fel, hagyd abba a termék használatát. Ha a tünetek továbbra is fennállnak vagy rosszabbodnak, fordulj fogorvoshoz.

Összetétel:
Glycerin, PEG-8, Hydrated Silica, Pentasodium Triphosphate, Aroma, Sodium Lauryl Sulfate, Titanium Dioxide, Carnomer, Stannous Fluoride, Cocamidopropyl Betaine, Sodium, Saccharin, Sodium Fluoride, Limonene


Összetétel

összetétel.
Glicerin, PEG-8, Hydrated Silica, Pentanátrium-trifoszfát, Aroma, Nátrium-lauril-szulfát, Titanium Dioxide, Carnomer, Cink-fluorid, Cocamidopropyl Betaine, Sodium, Szacharin, Nátrium-fluorid, Limonén

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Érzékeny fogakra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fehérítés, Zománcvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 225 ml
Kód:  ZUB695
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  2000012592935
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20