Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

SENSODYNE Fluorid 3 x 75 ml

4,9 39 értékelés
4 290 Ft

SENSODYNE Fluorid 3 x 75 ml

A Sensodyne Fluoride fogkrémet kifejezetten érzékeny fogakra fejlesztették ki. A fogkrém rendszeres használata csökkentheti a fogak és az igénybevett fognyak érzékenységét. A fogkrém kálium-nitrátot tartalmaz, ami már egyetlen hét használat után csökkenti a fogérzékenységet, valamint nátrium- fluoridot, ami fogszuvasodásgátló hatásáról ismert. A fogkrém használatával fogaid mindig tökéletesen tiszták és egészségesek lesznek. További jó hír, hogy a Sensodyne fogkrém kellemes, menta ízű. A csomag tartalma 3 darab fogkrém.

A Sensodyne Fluoride fogkrém legfontosabb előnyei

  • A Sensodyne fogkrém csökkenti a fogak és a fognyak érzékenységét 
  • Fogszuvasodásgátló hatása van
  • Friss, menta ízesítésű
  • Fluort tartalmaz
  • Alkalmas érzékeny fogakra 
  • Csomagban 3 darab előnyös árú fogkrém található

Összetevők:
Aqua, Sorbitol, Hydrated silica, Glycerin, Potassium nitrate, Cocamidopropyl betaine, Aroma, Xanthan gum, Titanium dioxide, Sodium fluoride, Sodium saccharin, Sodium hydroxide, Sucralose, Limonene, fluorid sodný (1450 ppm), nitrát draselný


Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Érzékeny fogakra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fogszuvasodás elleni védelem

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 225 ml
Kód:  ZUB694
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  2000009007442
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10