Oldal frissítése

Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair - hajerősítő, 400ml

4,9 23 értékelés
1 690 Ft

Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair - hajerősítő, 400ml

A SCHWARZKOPF GLISS KUR Ultimate Repair sampont kifejezetten a száraz, sérült haj hatékony ápolására fejlesztették ki. Még a legroncsoltabb hajszerkezetet is intenzíven regenerálja, a hajszálak teljes hosszában, hogy hajad újra gyönyörűen ragyoghasson. Gazdag formulájához koncentrált folyékony keratin komplexet is adtak, mely intenzíven, belülről regenerálja a hajszálak szerkezetét, így csökkentve a hajszálak töredezettségét. Kíméletesen tiszítja a hajat, miközben ápolja, hidratálja és selymesen puhává varázsolja a hajad. A SCHWARZKOPF GLISS KUR Ultimate Repair sampon rendszeres használatával hajad gyönyörű, egészséges és élettel teli lesz!

 
 
 

A sampon főbb tulajdonságai:

  • Gyengéden távolítja el a szennyeződéseket, miközben ápolja a hajat
  • Regenerálja a haj szerkezetét
  • Csökkenti a töredezettséget, akár 95%-kal (ha a sampont és a balzsamot együtt használod)
  • Belülről erősíti a hajszálakat
  • Segít visszanyerni hajad természetes szépségét, fényét és rugalmasságát

 

Aktív hatóanyagok:

  • Folyékony keratin komplex - háromszoros hatóanyag dózissal veszi fel a harcot a sérült hajjal. Belülről és kívülről is regenerálja a hajszálak szerkezetét, és akár 95°-kal csökkenti a töredezettséget.

Hajtípus:
Kifejzetten roncsolt, száraz és sérült hajra kifejlesztett formula.

Alkalmazása:
Vidd fel a nedves hajadra, majd óvatosan masszírozd be. Mosás után alaposan öblítsd le.

Összetevők:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Quaternium-87, Dimethicone, Isopropyl Myristate, Polyquaternium-37, Stearamidopropyl Dimethylamine, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Keratin, Panthenol, Glyceryl Stearate, Propylene Glycol, Ceteareth-20, Citric Acid, Phenoxyethanol, Parfum, Dimethiconol, Methylparaben, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, PPG-1 Trideceth-6, Cyclomethicone, Hexyl Cinnamal, Sodium Sulfate, Linalool, Limonene.

 

Összetétel

Aqua, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Sodium chloride, PEG-7 glyceryl cocoate, Hidrolizált keratin,
Hidrolizált gyöngy, Disodium cocoamphodiacetate, Nátrium benzoát, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Hydrogenated castor oil, Glicerin, Simmondsia chinensis (jojoba) magolaj, Sodium hydroxide, Citric acid, Dimetikon, Propylene glycol, Szorbinsav, Potassium sorbate, Salicylic acid, Phenoxyethanol, PEG-40 hydrogenated castor oil, Cocamide MEA, PEG-120 metil-glükóz-dioleát, Laureth-23, Laureth-4, Parfüm, Mica, Linalool, Limonene, Benzyl salicylate, Benzyl alcohol, CI 77891 (titán-dioxid)

Paraméterek

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Keratinos

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Sérült, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml

Típus

Termék típusa Sampon
Kód:  VLS578
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9000100663410
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10