Oldal frissítése

GLISS


Gliss: szakértő minden hajtípus regenerálásához

A Gliss hajápolási vállalat rendkívül hatékony, innovatív hajápolási termékeket kínál minden igény kielégítésére. Több mint 60 éve a Gliss a hajápolás szakértője, köszönhetően a folyékony keratinnal készült egyedülálló Liquid Hair-Repair technológiának. Ez a technológia biztosítja, hogy nem csak a sérült haj felszínét, hanem a hajat belülről is regenerálja. Mindig számíthatsz a Glissre. Tedd azt, amit szeretsz, a Gliss gondoskodik róla.

Gliss samponok

Samponok

A sampon a szép hajról való gondoskodás alapja. Azonban sokféle hajtípus létezik, és mindegyiknek megvannak a maga sajátos igényei. A Gliss széles portfóliójának köszönhetően azonban mindenki számára van megfelelő termék. Bármilyenek is legyenek az igényeid, a Gliss samponokkal soha nem fogsz hibázni. Ráadásul minden Gliss termék speciális aktív komplexeket tartalmaz, amelyek mindig az adott hajtípushoz igazodnak. A Gliss samponokkal a hajad mindig táplált, erős és fényes lesz.

Kondicionálók és balzsamok

A még intenzívebb eredmény érdekében használd Gliss samponokat Gliss kondicionálókkal kombinálva. A balzsamok megadják a hajadnak a szükséges táplálást és fényt, valamint puhábbá és kezelhetőbbé teszik a tincseket a tökéletes kifésülhetőség érdekében. Ezenkívül a használatakor a balzsam a különleges formulájának köszönhetően védőréteget hoz létre a haj felületén, amely megvédi a hajat a kedvezőtlen külső hatásoktól. A samponokhoz hasonlóan a Gliss széles választékot kínál a balzsamok terén is. Csak válaszd ki azt, amelyik az igényeidhez igazodik.

Gliss kondicionálók és balzsamok
Gliss kur maszkok és speciális bőrápolók

Maszkok és különleges ápolás

Hajad, akárcsak te, extra ápolást érdemeltek, amit a Gliss termékekkel könnyedén megkaphatsz. Manapság a hajat nagyon megterhelik a külső hatások, a környezeti változások és az időjárás, ezért fontos, hogy rendszeresen extra ápolást biztosíts, hogy szép, táplált és mindenekelőtt egészséges maradjon. Ezt hajmaszkok, olajos kezelések vagy szérumok rendszeres használatával érhetjük el.

A Gliss Kur több termékcsaládot kínál

A Schwarzkopf's Gliss Kur több termékcsaládot is piacra dobott, amelyek mindenki számára tartogatnak valamit. Legyen szó sérült, töredezett, festett vagy fénytelen hajról, mindegyik termékcsalád másra specializálódott.

  • A Gliss Kur Beauty Milk egy öblítés nélküli kezelés, amely alkalmas a fénytelen és törékeny haj azonnali helyreállítására.
  • A Gliss Kur Oil Nutritive a töredezésre hajlamos hosszú hajra alkalmas termékcsalád.
  • A Gliss Kur Total Repair olyan formulát tartalmaz, amely a felszínen, de mélyen a hajban is hat.
  • A Gliss Kur Ultimate Color minden festett, színezett vagy világosított hajra alkalmas.
  • A Gliss Kur Million Gloss elixírt és keratint tartalmaz, hogy a haj hosszantartó fényt kapjon.
  • A Gliss Kur Ultimate Repair termékcsalád sérült hajra alkalmas a keratin háromszoros koncentrációjának köszönhetően.

i

Minden termékcsalád általában sampont, kondicionálót, ápolót vagy hajmaszkot kínál. Azonban nem minden termék érhető el mindig minden termékcsaládban.

A Gliss Kur 7 Sec hajpakolás még a sérült hajon is segít

A Gliss Kur 7 Sec Hair Treatment alkalmas a sérült, száraz vagy töredezett hajra. Ez a kiöblíthető kezelés gyorsan és hatékonyan kezeli a hajat, valamint egészségessé és fényessé teszi azt. Ráadásul szilikonmentes és mindössze 7 másodperc alatt fejti ki hatását, így nem kell hosszú perceket töltened a zuhany alatt.

i

A legjobb eredmény elérése érdekében ajánlatos a kezelést hetente 2-3 alkalommal alkalmazni.

Gliss Kur hajmaszk fehérjével, keratinnal és természetes olajokkal

A Gliss Kur hajmaszk minden sérült vagy törékeny hajra ajánlott. Többféle termékcsalád közül választhatsz a hajtípusodtól függően. Kedvencünk a protein és dióolajos maszk, amely mentes a mesterséges színezékektől. Létezik vitaminokat tartalmazó maszk is, amely sárgásodás elleni hatással semlegesíti a világosodó haj sárga tónusait.

Schwarzkopf Gliss Kur kondicionáló: öblítésmentes és kiöblíthető

A Schwarzkopf Gliss Kur kondicionáló segít regenerálni, erősíteni és táplálni a hajat. Választhatod a klasszikus leöblíthető kezelést, amelyet nedves hajra vihetsz fel, néhány percig rajta hagyod, majd leöblíted. Létezik azonban egy öblítésmentes változat is, amely sprayt tartalmaz. Ezzel a terméket a nedves hajra kell felvinni, és csak át kell fésülni.

Schwarzkopf Gliss Kur: Ajándékkészletek

Schwarzkopf Gliss Kur ajándékszettek nem csak karácsonyra alkalmas ajándékok, amelyekkel bárkit boldoggá tehetsz. Több sorból vagy készletméretből választhatsz. Egyesek csak Gliss Kur sampont és kondicionálót tartalmaznak, mások maszkot, sprayt vagy kezelést is.

i

Még mindig nem tudod, hogyan válassz Gliss termékeket? Az értékelések segítenek a választásban.

Paraméterek módosítása
29 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10