Oldal frissítése

SAHARA SPF 30 (200 ml)

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

SAHARA SPF 30 (200 ml)

A Sahara 30 faktoros naptej ideális megoldás az UVA és UVB sugarak káros hatásai ellen, amelyek rosszat tesznek a bőrnek és idő előtti ráncosodást okoznak. Ha szépen szeretne lebarnulni, de ugyanakkor védeni is bőrét a szabad gyököktől és a kiszáradástól, akkor a Sahara naptej tökéletes választás. A termék egzotikus olajokban, például arany pálmában, makadámiában, kókuszolajban és sárgarépában gazdag. Kezelje bőrét Sahara termékekkel és barnuljon le tökéletesen!
Használat:

A napolajat napozás előtt, száraz bőrre vigye fel, a szem körüli területet kihagyva. Egy átlagos méretű felnőtt testének védelmére 36 grammot, azaz körülbelül hat teáskanálnyi olajat érdemes használni.
Összetétel:

Aqua, oktokrilén, horsoszaiciát, C 12-15 alkil-benzoát, hexil-szalicilát, butil-metoxi, dikaprilil-karbonát, alumínium-keményítő-oktenil-szukcinát, gliceril-sztearát-citrát, ciklopentasziloxán, a glicerin, a butilén-glikol, cetearil-alkohol, etil-hexil triazon, titán-dioxid (nano) Silica , ticontanyl PVP, pantenol, betain, kapril / kaprin-triglicerid, tokoferil-acetát, parfüm, Arachis hypogaea olaj, daucus carota sativa gyökér kivonat, izopropil-mirisztát, béta-karotin, tokoferol, lecitin, aszkorbil-palmitát, gliceril-sztearát, gliceril-oleát, xantángumi, dietilhexil syringylidenemalonate, linolsav, PEG-20-gliceril-laurát, poliszorbát 20, retinil-palmitát, Cocos nucifera olaj, makadámia Ternifolia mag olaj, elaeis guineensis olaj, fenoxietanol, etil-hexil, caprylyl glikol, decilén--glikol, Alpha izometilionon, kumarin, tetranátrium-EDTA, BHT, nátrium-hidroxid, citromsav ACI.

Legfontosabb jellemzők

  • Védelem: 30 faktor
  • Véd a szabad gyökök ellen
  • Elősegíti a bőr hidratálását
  • Egzotikus olajokat tartalmaz - arany pálma, makadámia, kókusz és sárgarépa
  • Egyszerű a használata
  • Vízálló
  • Dermatológiailag tesztelt

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Védőfaktor

Védőfaktor 30 SPF

Termék típusa

Használható Napozáshoz
Termék típusa Tej
Kód:  KSOP0239
Termékszám:  8592297000792

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20