Oldal frissítése

SAHARA SPF 20, 200 ml

Kiegészítők a termékhez

SAHARA SPF 20, 200 ml

A Sahara 20 faktoros naptej remek védelmet nyújt az UVA és UVB sugarak károsító hatása ellen, amely a bőr károsodását és a korai öregedést is előidézheti. Amennyiben szép barnultságra vágyik,  illetve szeretne megfelelő védelmet kapni a szabad gyökök ellen, emellett szüksége van a bőr hidratálására is, ez a Sahara naptej a megfelelő választás az Ön számára. A készítmény egzotikus olajokkal dúsított  - arany pálma, makadámia, kókusz és a sárgarépa. Kényeztesse bőrét Szahara termékekkel és élvezze a tökéletes bronzbarna bőrt!

Alkalmazás:

Vigye fel a száraz bőrre napozás előtt és kenje el mindehol, kivéve a szem körül. A maximális védelem érdekében egy felnőtt ember esetében az egész testre 36 g terméket ajánlatos használni, ami körülbelül 6 teáskanálnyi.

Összetevők:

Aqua, oktokrilén, horrsoszaiiciiát, C 12-15 alkil-benzoát, hexil-szalicilát, butil-metoxi, dikaprilil karbonát, citrát gliceril-sztearát, alumínium-keményítő-oktenil-szukcinát, ciklopentasziloxán, Glicerin, cetearil-alkohol, butilén-glikol, titán-dioxid (nano) Silica, Tricontanyl PVP , pantenol, betain, kapril / kaprin-triglicerid aztán, tokoferil-acetát, Parfüm, Arachis hypogaea olaj, Daucus carota sativa gyökér kivonat, izopropil-mirisztát, béta-karotin, tokoferol, lecitin, aszkorbil-palmitát, gliceril-sztearát, gliceril-oleát, xantángumi, dietilhexil Syringylidenemalonate, linolénsav, PEG-20-gliceril-laurát, poliszorbát 20, retinil-palmitát, Cocos nucifera olaj, makadámia Ternifolia mag olaj, Elaeis guineensis olaj, fenoxietanol, etil-hexil, Caprylyl glikol, decilén--glikol, Alpha izometilionon, kumarin, Tetranátrium-EDTA, BHT-t, nátrium- -hidroxid, citromsav

Legfontosabb jellemzők

  • 20 faktoros védelem
  • Védelem a szabad gyökök ellen
  • Elősegíti a bőr hidratáltságát
  • Egzotikus olajokat tartalmaz - arany pálma, makadámia, kókusz és sárgarépa
  • Egyszerű alkalmazás
  • Vízálló
  • Dermatológiailag tesztelt

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Védőfaktor

Védőfaktor 20 SPF

Termék típusa

Használható Napozáshoz
Termék típusa Tej
Kód:  KSOP0238
Termékszám:  8592297000808

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15