Oldal frissítése

RITUALS The Ritual of Mehr Body Mousse to Oil 150 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

RITUALS The Ritual of Mehr Body Mousse to Oil 150 ml

A Ritual of Mehr testolaj hosszan tartó hidratálást biztosít a bőrnek, puha, sima tapintásúvá és kellemesen illatossá varázsolja testedet. A RITUALS testhab állaga felkenés után olajosra változik. Így a Body Mousse to Oil felvitele egyszerű. Az önmagadról való gondoskodás pillanatát még kellemesebbé teszi az édes, friss narancs és a cédrusfa illata. Az édes narancs aromája energiával tölti fel a szervezetet, és jobb kedvre derít. A cédrusfa fás illatával élénkít, amely bátorságáról és halhatatlanságáról ismert. A RITUALS Ritual of Mehr Body Mousse to Oil minden bőrtípusra alkalmas.

A RITUALS The Ritual of Mehr Body Mousse to Oil testápoló olaj főbb jellemzői

  • RITUALS hidratáló testhab, amely felvitelkor testolajjá alakul át
  • A Body Mousse to Oil biztosítja a hosszan tartóan hidratált bőrt
  • Az egyszerű használatával jeleskedő The Rituals of Mehr alkalmazása élvezetesebbé teszi az álmos reggeleket és a fáradt estéket
  • Az édes narancs illata gondoskodik az energiáról és a jó hangulatról
  • A cédrusfa fás illatával felélénkít
  • A RITUALS The Ritual of Mehr Body Mousse to Oil minden bőrtípusra alkalmas

Használat:
Rázd fel a testolajat, és fújj egy adag habot a tenyérbe. A hab a test bőrére kenve illatos testolajjá változik.

Összetétel

Aqua/Water, Glicerin, C12-13 alkil-laktát, C12-15 Alkyl Benzoate, Dikaprilil-karbonát, Izobután, Hydrogenated Vegetable Oil, Propilheptil-kaprilát, Propane, Cetearil-alkohol, Cetearyl Glucoside, Parfüm/illat, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Citrus Aurantium Dulcis (narancs) gyümölcskivonat, Cedrus Libani kéreg kivonat, Phenoxyethanol, Nátrium-lauroil-szarkozinát, Palmitic Acid, Sztearinsav, Poliakrilát keresztpolimer-6, Ethylhexylglycerin, Butane, Sodium Stearoyl Glutamate, Limonene, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride Linalool, Citromsav, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Octenidin HCL, T-Butil-alkohol, Tokoferol, Kumarin.

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes összetevőjű

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Bőrpuhító
Specifikáció Natúr

Jellemzők

Jellemzők Hidratáló
Kód:  KSTE2133
Termékszám:  8719134099386

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10