Oldal frissítése

Rexona Men Invisible Ice férfi izzadásgátló - 150 ml

4,8 127 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 890 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 810 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 670 Ft/db

Rexona Men Invisible Ice férfi izzadásgátló - 150 ml

A Rexona Invisible Ice egy nagyszerű izzadásgátló aeroszol férfiaknak. A termék az eddigi legjobb védelmet nyújtja a fehér és a sárga foltok ellen. A Rexona által kifejlesztett Motionsense technológia aktívan veszi fel a harcot az izzadás és a kellemetlen szagok ellen, amelynek köszönhetően 48 órán keresztül frissnek és száraznak érezheted magad. Megfelelő védelem az izzadság ellen intelligens, lezárható fejjel ellátott aeroszol formájában.

Hatások

  • Hosszan tartó friss érzetet biztosít
  • Felveszi a harcot a túlzott izzadás ellen
  • Megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását
  • Nem hagy fehér nyomot
  • Űrtartalom: 150 ml

Technológia

A Rexona maximális védelmet nyújt az izzadás ellen. A Rexona a világ egyik legtöbbet eladott márkái közé tartozik a dezodorok, és az izzadásgátló termékek kategóriájában. A szabadalmaztatott Motionsense technológiának köszönhetően megelőzi más márkák hasonló kategóriájú termékeit. A termék használatakor a Motionsens mikrokapszulák a bőr felszínén megkötődnek. Mozgás közben a hónaljad súrlódásának hatására a kapszulák felhasadnak, és kieresztik magukból az illatanyagot, így nyújtanak frissességet. A technológia teljesítménye közvetlenül összefügg az egész napos mozgással, amelynek hatására folyamatosan hasadnak fel a frissességet nyújtó mikrokapszulák. A termék nem az izzadás közben fejti ki hatását, hanem megelőzi azt. A Rexona egész napos frissességet garantál - még a legmozgalmasabb napon is.

Összetevők:

Butane, Isobutane, Propane, Aluminum Chlorohydrate, Cyclopentasiloxane, PPG-14 Butyl Ether, Parfum, Disteardimonium Hectorite, BHT, Propylene Carbonate, Caprylic Capric Triglyceride, Gelatin Crosspolymer, Cellulose Gum, Sodium Benzoate, Maltodextrin, Hydrolysed corn starch, Silica, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, Coumarin, Hexyl cinnamal, Isoeugenol, Limonene

 
 
 

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Típus

Típus Férfi

Kiszerelés

Kiszerelés Spray

Funkcionalitás

Funkcionalitás Izzadásgátló

Tulajdonságok

További tulajdonságok Nem hagy foltot
Kód:  DEO023
Termékszám:  8717644644362
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15