Oldal frissítése

REXONA Men Fresh Xtra Cool 150 ml

4,8 126 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 890 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 760 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 680 Ft/db

REXONA Men Fresh Xtra Cool 150 ml

A Rexona Men Xtra Cool olyan frissességet nyújt, amelyre más deozodr nem lenne képes. Természetes mentolos illata van. A gyors életmódod mellett is mindig frissen tart. A Motionsense technológia csökkenti az izzadtságot és eltünteti a kellemetlen szagokat. Ennek köszönhetően 48 órán át tartó frissességet és szárazságot biztosít. A termék fontos, innovatív eleme a zárható szórófej.

Hatása

  • fenntartja a tartós frissességet
  • csökkenti a túlzott izzadást
  • megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását
  • nem hagy nyomot fehér ruhákon sem
  • űrtartalom: 150 ml

Technológia

A Rexona garantálja a maximális védelmet az izzadtság ellen. A márka a világ egyik vezető dezodor és izzadásgátló szer forgalmazója. A szabadalmaztatott Motionsense technológiának köszönhetően megelőzi a legtöbb vetélytársát. A lassan felszívódó mikrokapszuláknak köszönhetően a mozgás intenzitásával párhuzamosan fejti ki hatását. Így mozgás közben is kellemes illatod lehet, és csökkenti az izzadást. A Rexona garantálja a frissességet egész napon át - még legjobban legigénybevevő napokon is.

Összetétel:

Butane, Isobutane, Propane, Aluminum Chlorohydrate, Cyclopentasiloxane, PPG-14 Butyl Ether, Parfum, Disteardimonium Hectorite, BHT, Propylene Carbonate, Caprylic Capric Triglyceride, Gelatin Crosspolymer, Cellulose Gum, Sodium Benzoate, Maltodextrin, Hydrolysed corn starch, Silica, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool

 
 
 

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Típus

Típus Férfi

Kiszerelés

Kiszerelés Spray

Funkcionalitás

Funkcionalitás Izzadásgátló
Kód:  DEO022
Termékszám:  8711600300385
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20