Oldal frissítése

Rexona Happy Morning Izzadásgátló spray 150 ml

4,8 97 értékelés
1 590 Ft

Rexona Happy Morning Izzadásgátló spray 150 ml

Ez a női dezodor egy rendkívül hatékony izzadásgátló spray a Rexona Fragrance sorozatából. Tökéletesen véd a túlzott izzadtságképződés és az általa okozott szagok ellen. A Rexona Happy Morning női izzadásgátló dezodor  egy 48 órás izzadásgátló, amely illatának alapját a feketeribizli átható illata adja, amely a vadmálna buja illatával keveredik, és a virágzó magnólia elegáns illata teszi teljessé az érzéki faillatú jellegek leple alatt megbújva. A dezodor nagyon kíméletes a bőrön. Köszönhetően a szabadalmaztatott Motionsense technológiának a dezodor közvetlenül a mozgásra reagál, így minél többet mozogsz, annál intenzívebben dolgozik.  

A Rexona nem fog cserben hagyni

  • Kivételes hatékonyság a szagok és az izzadtság ellen
  • Motionsense technológia - minél többet mozogsz, annál nagyobb hatékonysággal dolgozik
  • Friss illat
  • Nem tartalmaz alkoholt
  • Nagyon gyengéd mindenféle bőrtípussal
  • Anatómiailag formált a kényelmes felvitel érdekében

Motionsense

A szabadalmaztatott technológia, amely lehetővé teszi, hogy a dezodorod "tudja", hogy milyen intenzíven mozogsz. Ez egy egyedi mikrokapszulák rendszere, ami az izzadásgátlóba lett beleépítve. Ezeket a mikrokapszulákat a mozgás szabadítja fel, ennek köszönhetően pedig a megfelelő pillanatban hatnak - azaz pontosan azelőtt, hogy izzadni kezdenél. 

Alkalmazás

Vidd fel naponta a bőrre a hónaljadon. Ha úgy érzed,  hogy gyengül a hatása, egyszerűen ismételd meg a műveletet. Alkalmas minden bőrtípusra.
 

Összetevők:

Butane, Isobutane, Propane, Aluminum chlorohydrate, Cyclopentasiloxane, PPG-14 butyl ether, Parfum, Disteardimonium hectorite, BHT, Propylene carbonate, Caprylic/capric triglyceride, Gelatin crosspolymer, Cellulose gum, Sodium benzoate, Hydrated silica, Voda, Sodium starch octenylsuccinate, Maltodextrin, Hydrolysed corn starch, Silica, BHT, Propylene carbonate, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Geraniol, Hexyl cinnamal, Limonene

 

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum

Funkcionalitás

Funkcionalitás Izzadásgátló

Típus

Típus Női

Kiszerelés

Kiszerelés Spray

Tulajdonságok

Specifikáció Alkoholmentes

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra
Bőrtípus Minden bőrtípusra

Illat

Illat Virágos, Gyümölcsös

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Tömeg

Tömeg 200 g (0,2 kg)
Kód:  DEO032
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8717644585603
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15