Oldal frissítése

Rexona Active Protection Fresh izzadásgátló spray 150ml

4,8 99 értékelés
1 690 Ft

Rexona Active Protection Fresh izzadásgátló spray 150ml

Kényeztetsd magadat a frissességet árasztó Rexona izzadásgátló spray-vel! Izzadásgátló MotionSense ™ technológiája olyan mikrokapszulákat tartalmaz, amely eltünteti a baktériumokat, amelyek a kellemetlen szagokat okozzák. Semlegesíti a kellemetlen szagokat. Mozgás hatására a kapszulák megtörnek és frissességet árasztanak. Tehát minél többet mozogsz, annál hatékonyabban működik. A termék 48 órán át tartó védelmet nyújt az izzadás ellen, miközben megtartja a bőr természetes rugalmasságát.

Fő előnyök

  • Női izzadásgátló spray
  • Hosszantartó védelmet nyújt az izzadás ellen
  • MotionSense ™ technológia antibakteriális tulajdonságokkal, hogy megakadályozza a kellemetlen szagok keletkezését
  • Megőrzi a bőr természetes rugalmasságát
  • Friss illatú

 

Összetevők:
Bután, izobután, propán, alumínium-klórhidrát, ciklopentasziloxán, PPG-14 butil-éter, Parfüm, Disteardimonium hektorit, kapril / kaprinsav-trigliceridet, zselatin keresztpolimer, cellulózgumi, nátrium-benzoát, Aqua, hidratált szilícium-dioxid, nátrium-keményítő octenylsuccinate, maltodextrin, hidrolizált kukoricakeményítőt , szilikagél, propilén-karbonát, BHT-t, Citral, limonén, Linalool

Alkalmazás:
Rázd fel használat előtt. 15 centiméterről közvetlenül a bőrre fújd. Csak a hónalj területén használd.

Figyelmeztetés:
Kerüld a közvetlen belélegzését. Csak kis adagokban alkalmaz jól szellőző helyiségben. Csak a célnak megfelelően használható. Ne permetezd a szemek közelébe. Ne használd sérült bőrön. Pirosasság vagy irritáció esetén hagyd abba használatát. Tartsd távol gyermekektől. A palackban nyomás uralkodik, amely hőhatására robbanhat. Ne szúrkáld vagy hevítsd használat után. Védd a napfénytől. Ne tedd ki 50°C-nál magasabb hőmérsékletnek. Ne fújd nyílt lángba vagy más gyújtóforrásra. Védd a hőtől, a meleg felületektől, a szikráktól vagy a nyílt tűztől és más gyújtóforrásoktól. Ne dohányozz a közelében. 

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum

Funkcionalitás

Funkcionalitás Izzadásgátló

Típus

Típus Női

Kiszerelés

Kiszerelés Spray

Tulajdonságok

További tulajdonságok Nem hagy foltot

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra
Bőrtípus Minden bőrtípusra

Illat

Illat Citrusos

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Tömeg

Tömeg 127 g (0,13 kg)
Kód:  DEO121
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8710908760716
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10