Oldal frissítése

Piz Buin Mountain Ajakbalzsam SPF30 4,9 g

5 3 értékelés
2 490 Ft

Piz Buin Mountain Ajakbalzsam SPF30 4,9 g

Piz Buin Mountain SPF 30-as ajakbalzsam speciálisan a nap, szél és hideg ellen lett kifejlesztve. Ez az egyedi balzsam optimális hidratációt biztosít ajkaidnak az extrém körülmények között. Megbízthatóan véd a sűvítő széltől, a hideg téltől és a meredek hegyi naptól, miközben kiválóan hidratál.


A Piz Buin márka a svájci Alpokból származik, termékei alkalmasak a kültéri tevékenységek kedvelőinek, a túrázás, síelés és tengerpart szerelmeseinek. Alkalmas az ilyen tevékenységek közbeni védelemre, nagyon hatásos. A márka garantálja a megfelelő védelmet, amelyre a napon való tartózkodáshoz van szükséged. Ezenfelül gyönyörű, természetes és egészséges ajkakat biztosít.
A Piz Buin Mountain maximális védelmet biztosít bőrödnek a legextrémebb igénybevétel közben is. Az ajkak az arc legérzékenyebb részei, kedvezőtlen körülmények között könnyen kiszáríthatnak, kirepedezhetnek.  Ez az ajakbalzsam, amely magas UV faktort tartalmaz, nem csak a napfénytől, de a széltől és akiszáradástól is védi ajkaidat. Kényeztesd magadat ezzel a luxus ajakbalzsammal a szép és egészséges ajkakért még a legextrémebb körülmények között is!
Hatóanyagai:SPF 30 - védi az ajkakat a káros napsugaraktól 

Bőr típus:
Minden bőrtípusra.
Alkalmazás:
Vidd fel ajkaidra napozás vagy túrázás előtt, majd ismételje meg ha száraznak érzi ajkait.
Kiszerelés:
4,9 g

Összetétel

Hidrogénezett poliizobutén, Szintetikus viasz, Polyisobutene, Poliglicerin-3, Diizosztearát, Ethylhexyl Salicylate, Octocrylene, Caprylic/Capric Triglyceride Butyl Methoxydibenzoylmethane, Disteardimonium Hectorite, Tocopheryl Acetate, Alcohol, Aqua, Bisz-etilhexiloxi-fenol-metoxi-fenil-triazin, Vanillin, Hydrated Silica, Tocopherol.

Paraméterek

Típus

Termék típusa Balzsam

Védőfaktor

Védőfaktor 30 SPF

Termék típusa

Termék típusa Balzsam

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló

Ajánlott

Ajánlott Felnőtteknek

Hatás

Hatás Hidratáló, UV védelem

Tömeg

Tömeg 4,9 g (0 kg)

Típus

Típus Uniszex
Kód:  KSOP0124
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3574660674972

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15