Oldal frissítése

Piz Buin Instant Glow SPF30 150 ml

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Piz Buin Instant Glow SPF30 150 ml

Szeret napozni? Gondoljon a bőrének megfelelő védelmére!  A minőségi és különleges fényvédő megbízhatóan védi bőrét. Ez a naptej speciális összetételével remekel. Részecskék alkotják, amelyek gondoskodnak a krém gyors felszívódásáról és a napozás során elért ragyogó bőr végeredményéről. Nem tartalmaz önbarnító összetevőket, nem ragad, és ellenáll a víznek és a verejtéknek. Élvezze a napsütést gond nélkül és tűnjön ki ragyogóan szép bőrével!

Legfontosabb jellemzők

  • Gyorsan felszívódik
  • Nem tapad
  • Vízálló és verejték álló
  • Ragyogóvá teszi a bőrszínt
  • Nem tartalmaz önbarnító összetevőket
  • Kiváló minőségű

Összetétel

Béta-karotin:

Narancssárga színű pigment, amely megtalálható a gyümölcsökben és zöldségekben. Segít fenntartani az egészséges, természetes tónusú bőrt.

Karamell:

Barna bőr pigment amely megadja a kívánt bőr tónust és fenntartja az egészséges és fiatalos bőrszínt. 

Fényvisszaverő gyöngyökkel:

Ez a speciális összetevő egyedülálló, mivel arany színű ragyogást biztosít. A többrétegű pigment technológiának köszönhetően a fény minden egyes pigment rétegen tükröződik, ami egy teljesebb bőrszínt eredményez. A végeredmény egy finom, teljesebb arany szín. 

 

Specifikáció:

Fő összetevők:

aqua, oktokrilén, 12-15 szénatomos alkil-benzoát, hexil-szalicilát, butilén-glikol, izopropil-izosztearát, kálium-cetil-foszfát, bisz-ethylhexyloxyphenol metoxifenil triazin, butil-metoxidibenzoilmetán, triacontanyl PVP, gliceril-sztearát, PEG-100-sztearát, alumínium-keményítő-oktenil-szukcinát, Zea mays olajat , tribehenin, akrilát / 10-30 szénatomos alkil-akrilát térhálós polimert, csillám, szilícium-dioxid, dinátrium-EDTA-t, nátrium-hidroxid, tokoferil-acetát, pentaeritrit-tetra-d-terc-butil-L hidroxi-hidrocinnamát klórfenézin, benzil-alkohol, fenoxi-etanol, parfüm, karamell, vagy 40800, vagy 77891.

Alkalmazás:

Vigye fel egyenletesen és kellő mennyiségben a bőrre napozás előtt. Kisebb mennyiségben alkalmazva jelentősen csökken a védelem szintjének hatékonysága. Alkalmazza gyakran, különösen fürdés és megszáradás után, vagy izzadás esetén.

Kiszerelés:

150 ml-es

A termék típusa:

naptej

 

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Védő, Fényvédő

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Kipirosodott bőrre

Védőfaktor

Védőfaktor 30 SPF

Termék típusa

Használható Napozáshoz
Termék típusa Tej
Egyéb jellemzők Arcra, Testre

Ajánlott

Ajánlott Felnőtteknek
Kód:  KSOP0275
Termékszám:  3574661312484
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05