Oldal frissítése

PIZ BUIN Instant Glow Lotion SPF 15 150 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PIZ BUIN Instant Glow Lotion SPF 15 150 ml

Szeret napozni? Gondoljon bőre védelmére! Ez a kiváló minőségű, egyedülálló naptej megbízható védelmet nyújt Önnek. Különleges összetétellel rendelkezik. Összetevőinek köszönhetően gyorsan felszívódik, és ragyogóvá teszi bőrét a napozás egész ideje alatt. Nem tartalmaz önbarnító összetevőket. Nem ragadós, víz- és verejtékálló. Élvezze a napsütést gondtalanul, és tűnjön ki szép bőrével!

Alaptulajdonságok

  • gyorsan felszívódik
  • nem ragadós
  • víz- és verejtékálló
  • fényessé teszi a bőrt
  • nem tartalmaz önbarnító összetevőket
  • kiváló minőségű

Összetétel

Béta-karotin:

A narancssárga színű pigment, amely megtalálható a gyümölcsökben és zöldségekben, segít fenntartani az egészséges bőrt, és annak természetes tónusát.

Karamell:

Egy barna színű pigmentről van szó, amely egészségesen és fiatalon tartja a bőrt, és biztosítja a kívánt színárnyalatot.

Fényvisszaverő szemcsék:

Ennek a speciális összetevőnek az egyedülállósága abban rejlik, hogy a bőrnek aranybarna ragyogást ad. A többrétegű pigment technológiának köszönhetően a fény minden egyes pigmentrétegről visszaverődik, így a bőrnek tökéletesebb tónust biztosít. A végeredmény az egységesen aranybarna szín.

Paraméterek és specifikációk:

Fő összetevők:

aqua, octocrylene, c12-15 alkyl benzoate, ethylhexyl salicylate, butylene glycol, isopropyl isostearate, potassium cetyl phosphate, bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, butyl methoxydibenzoylmethane, triacontanyl pvp, glyceryl stearate, peg-100 stearate, aluminum starch octenylsuccinate, zea mays oil, tribehenin, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, mica, silica, disodium edta, sodium hydroxide, tocopheryl acetate, pentaerythrityl tetra-dj-t-buty l hydroxyhydrocinnamate, chlorphenesin, benzyl alcohol, phenoxyethanol, parfum, caramel, CI 40800, CI 77891

Használat:

Napozás előtt vigye fel a bőrére egyenletesen és kellő mennyiségben. Kevesebb mennyiség használata jelentősen csökkenti a védelmet. A nap folyamán többször alkalmazza, különösen izzadás, fürdés és törülközés után.

Kiszerelés:

150 ml

A termék típusa:

Tej

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Tulajdonságok

Hatás Védő

Védőfaktor

Védőfaktor 15 SPF

Termék típusa

Használható Napozáshoz
Termék típusa Tej
Egyéb jellemzők Arcra, Testre

Ajánlott

Ajánlott Felnőtteknek
Kód:  KSOP0274
Termékszám:  3574661312477
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05