Oldal frissítése

PIZ BUIN Allergy Sun Sensitive Face Cream SPF50+ 50 ml

4,8 4 értékelés
8 990 Ft

PIZ BUIN Allergy Sun Sensitive Face Cream SPF50+ 50 ml

A Piz Buin Allergy Sun Sensitive Face Cream egy fényűző SPF50+ fényvédő krém, amely minden típusú, nagyon érzékeny férfi és női bőrre alkalmas. Ez a Piz Buin rendkívüli krém egész napos hidratálást és védelmet nyújt a bőrnek a nap káros hatásaival szemben, javítja a bőr rugalmasságát és általános ragyogását, véd az UVA és UVB károsodások ellen, megelőzi a leégést, nem tömíti el a pórusokat és nagyon gyorsan felszívódik. Az Allergy Sun Sensitive vízálló, antiallergén és nyugtató hatású.

A Piz Buin Allergy Sun Sensitive Face Cream SPF50+ főbb jellemzői

  • Luxus fényvédő az arcbőr számára
  • A Piz Buin SPF50 + védelemmel rendelkezik és védi az UV-sugárzástól
  • Allergy Sun Sensitive fényvédő krém nagyon érzékeny bőrre alkalmas
  • A krém megnyugtatja a nap allergiáját és megakadályozza a leégést
  • Javítja a bőr rugalmasságát és hidratálja
  • A Piz Buin fényvédő nem zárja el a pórusokat, és gyorsan felszívódik

Bőr típus:
Érzékeny bőrre.

Használat:
Vidd fel az arcbőrre, lehetőleg 20 perccel a napozás előtt.

Hatóanyagok:

  • A Helioplex technológia és az E-vitamin - védi a sejteket a napfény negatív hatásaival szemben, és ezzel megakadályozza a bőr korai öregedését.

Összetétel:
aqua, octocrylene, c12-15 alkyl benzoate, ethylhexyl salicylate, glycerin, butylene glycol, dimethicone, silica, vp/eicosene copolymer, cyclohexasiloxane, methylene bis-benzotriazolyl tetramethylbutylphenol (nano), styrene/acrylates copolymer, butyrospermum parkii butter, butyl methoxydibenzoylmethane, bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate, cetyl alcohol, chrysanthemum parthenium flower extract, hydroxyphenyl propamidobenzoic acid, pentylene glycol, propylene glycol, acrylates copolymer, sodium polyacrylate, caprylyl glycol, cyclopentasiloxane, linseed acid, glyceryl stearate, peg-75 stearate, peg-8 laurate, potassium cetyl phosphate, decyl glucoside, steareth-20, sodium dodecylbenzenesulfonate, cetearyl alcohol, xanthan gum, disodium edta, ascorbyl palmitate, phenoxyethanol, potassium sorbate, parfum.


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Védő, Nyugtató
Specifikáció Dermo

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Napallergiára

Védőfaktor

Védőfaktor 50 SPF

Termék típusa

Használható Napozáshoz
Termék típusa Krém
Egyéb jellemzők Arcra

Ajánlott

Ajánlott Felnőtteknek
Kód:  OPA143
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3574661117621

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20