Oldal frissítése

PIZ BUIN Allergy Lotion SPF15 200 ml

4,9 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PIZ BUIN Allergy Lotion SPF15 200 ml

A Piz Buin Allergy Lotion SPF 15 egy luxus naptej SPF 15 faktorral, amely minden típusú női és férfi bőrre alkalmas, még a rendkívül érzékeny bőrre is. Ez a kivételes naptej egész napos hidratálást és védelmet biztosít a káros napsugárzással szemben, javítja a bőr rugalmasságát és ragyogást kölcsönöz neki, védi az UVA és UVB sugarakkal szemben, megakadályozza a leégést, nem tömíti el a pórusokat, és gyorsan felszívódik. Emellett vízálló és antiallergén, valamint nyugtató hatása is van.
Hatóanyagai:
A Helioplex technológia az E-vitaminnal együtt biztosítja a celluláris védelmet a napfény negatív hatásaival szemben, így megakadályozva a bőr idő előtti öregedését.
Alkalmazás:
Vidd fel a bőrödre 20 perccel napozás előtt, illetve ismételd meg fürdés és törölközés után is.
Hatások:
A termék alkalmazásának eredménye, hogy a bőr összetetten védett, hidratált és friss lesz.
Specifikációk:
A termék minden típusú bőrre alkalmas, még a rendkívül érzékeny bőrre is.
Tartalom: 200 ml

Összetétel:
[PR-007786], Aqua, Ethylhexyl Salicylate, C12-15 Alkyl Benzoate, Butylene Glycol, Octocrylene, Glycerin, Dimethicone, VP/Hexadecene Copolymer, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (Nano), Chrysanthemum Parthenium Flower Extract, Hydroxyphenyl Propamidobenzoic Acid, Pentylene Glycol, Acrylates Copolymer, Polyacrylate-13, Polyisobutene, Caprylyl Glycol, Propylene Glycol, C12-20 Alkyl Glucoside, C14-22 Alcohols, Decyl Glucoside, Polysorbate 20, Sodium Lauryl Sulfate, Cetearyl Alcohol, Acrylates/Steareth-20 Methacrylate Copolymer, Xanthan Gum, Caprylhydroxamic Acid, Disodium EDTA, Ascorbyl Palmitate, Phenoxyethanol, Parfum

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Védőfaktor

Védőfaktor 15 SPF

Termék típusa

Használható Napozáshoz
Termék típusa Tej
Kód:  KSOP0080l
Termékszám:  3574660538274

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20