Oldal frissítése

PETIT LULU Játékos koalák bugyipelenka L

2,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PETIT LULU Játékos koalák bugyipelenka L

Olyan pelenkát szeretnél vásárolni, amely maximális kényelmet biztosít a babának? Akkor alighanem tetszeni fog a PETIT LULU Játékos koalák bugyipelenka L-es méretben. A termék kivételes légáteresztő képességet biztosít, így a baba számára nem lesz kellemetlenül meleg viselet. A pelenkákat nem fehérítik klórral, így nem gyakorolnak káros hatást az egészségre. Az anatómiai kialakítású nedvszívó mag képes alkalmazkodni a baba testének formájához. Kifejezetten a pelenkakiütés kialakulásának elkerülésére tervezték őket. A bugyipelenkákat olyan kezeléssel látták el, amely megakadályozza a pelenkakiütés veszélyét. A bugyi 2-es méretben készül. 

A Petit LULU Leszoktató bugyi - Játékos koalák, L-es méretű bugyipelenka fő jellemzői 

  • A Petit Lulu bugyipelenka kényelmet biztosít a baba számára
  • 4-es méretben
  • Jellemzők: anatómiai kialakítású nedvszívó mag, semlegesíti a szagokat, megakadályozza a pelenkakiütést, a baba bepisilésére, extra légáteresztő anyag és klórmentes fehérítés

A Petit Lulu bugyipelenka különleges jellemzői

A Petit LULU Leszoktató bugyi - Játékos koalák, L-es méretű bugyipelenka a szokásos jellemzők mellett egyedi funkciókkal is rendelkezik.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Darabszám

Darabszám 1 db

Méret

Méret L

Tulajdonságok

Tulajdonságok Ergonómikus abszorbens mag, Szagsemlegesítő, Pelenkakiütés elleni védelem, Gyermek inkontinenciához, Extra légáteresztő, Klórmentes
Kód:  PLN482
Termékszám:  8596040203539

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10