Oldal frissítése

PANTENE Infinitely Long Set 750ml

5 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PANTENE Infinitely Long Set 750ml

A középhosszú és hosszú hajra készítettük el a PANTENE Infinitely Long szettet. Sampont, öblítés nélküli balzsamot és spray balzsamot tartalmaz. Az erősítő samponnal a hajad táplált lesz. Helyreállítja a sérült hajat a gyökerektől a hajvégekig, és megszünteti a göndörödést. Ha száraz és sérült a hajad, a PANTENE Pro-v Infinitely Lengths öblítés nélküli szérum lesz a segítségedre. Már az első használat után a hajad erősebb és egészségesebb lesz. A dúsabb megjelenés érdekében a Pantene Pro-V Rinseless Spray segít abban, hogy hajad mindig kondicionált maradjon.

A PANTENE Infinitely Long Set legfontosabb jellemzői

  • A PANTENE Infinitely Long szett teljes ápolást biztosít a hajnak
  • Sampont, öblítés nélküli balzsamot és spray-t tartalmaz a szett
  • A sampon táplálja a hajat és megakadályozza a göndörödést
  • A PANTENE Pro-v Infinitely Lengths öblítés nélküli szérum erősíti a száraz és sérült hajat
  • A Pantene Pro-V öblítés nélküli spray dúsabb kinézetet kölcsönöz a hajnak

Összetétel

Sampon: Aqua; Nátrium-lauret-szulfát; Nátrium-citrát; Cocamidopropyl Betaine; Nátrium-xilénszulfonát; Sztearil-alkohol; Nátrium-klorid; Cetil-alkohol; Parfum; Sodium Benzoate; Citric Acid; Nátrium-szalicilát; Polikvaternium-6; Tokoferil-acetát; Guar hidroxi-propil-trimónium-klorid; Nátrium-hidroxid; Trihidroxisztearin; Tetrasodium EDTA; Panthenol; Panthenil-etiléter; Niacinamid; Hexyl Cinnamal; Hisztidin, hajkondicionáló öblítés nélkül: Aqua; Sztearil-alkohol; Behentrimonium-klorid; Cetil-alkohol; Bis-Aminopropil-dimetikon; Parfum; Izopropil-alkohol; Benzil-alkohol; Citric Acid; Sodium Benzoate; Tokoferil-acetát; Dinátrium EDTA; Poliszorbát 20; Panthenol; Panthenil-etiléter; Niacinamid; Hisztidin; Hexyl Cinnamal; Hydroxycitronellal; Limonén, Hajkondicionáló spray: Aqua; Izododekán; Izopropil-alkohol; Panthenol; Parfum; Fenoxietanol; Etil-hexil-metoxicinnamát; Cetrimonium-klorid; Karamell; Polikvaternium-6; Tokoferil-acetát; Nátrium-kokoampoacetát; Poliszorbát 20; Hexyl Cinnamal; Benzil-szalicilát; PEG-20 gliceril-laurát; Limonén; Alfa-izometil-ionon; Citronellol; Linalool; Citric Acid; Méz; Tocopherol; Linolsav; Benzil-benzoát; Geraniol; Retinil-palmitát; propilén-glikol

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 750 ml

Típus

Típus Női

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 3 db
Csomag tartalma Kondicionáló, Spray, Sampon

Használat

Használat Nőknek
Kód:  VBAL8656
Termékszám:  8700216183185

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05