Oldal frissítése

OLD SPICE Whitewolf Deo Stick 50ml

4,8 47 értékelés
1 650 Ft

OLD SPICE Whitewolf Deo Stick 50ml

Szeretnél egy olyan terméket, ami hosszú időre megszabadít az izzadtságszagtól? Ebben az esetben az OLD SPICE szilárd dezodor a tökéletes választás számodra. És nem is akármilyen! A régi Witcher-időkben még nem volt Old Spice, így nem volt könnyű megszabadulni a testszagtól. De ma már van egy vad illat, a Whitevolf, amely talán nem képes olyan szörnyek ellen harcolni, mint a Witcher, de vajon a testszag ellen felveszi-e a rettenthetetlen harcot? Ismerd meg az Old Spice Whitewolfot, egy limitált kiadású, mennyei és hamvas illatot, amelyet a The Witcher világa ihletett.

Az OLD SPICE Whitewolf Deo Stick 50 ml legfontosabb jellemzői

  • OLD SPICE szilárd dezodor, melyet a The Witcher világa ihletett
  • Egészen 48 órán keresztül hatékony
  • Friss illat
  • Az OLD SPICE Whitewolf ideális a kalandvágyó, magabiztos férfiak számára

Összetétel

Dipropylene Glycol, Aqua, Propylene Glycol, Sodium Stearate, Poloxamin 1307, PPG-3 Myristyl Ether, Parfum, Tetrasodium EDTA, Limonene, Linalool, Citronellol, Citral, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Amyl Cinnamal, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, CI 42090

Paraméterek

Funkcionalitás

Funkcionalitás Dezodor

Típus

Típus Férfi

Kiszerelés

Kiszerelés Stift

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml
Kód:  DEO903
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8700216130424
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10