Oldal frissítése

OFF! Tropical rovarriasztó spray 100 ml

4,5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

OFF! Tropical rovarriasztó spray 100 ml

Fáradhatatlanul harcolsz a szúnyogok ellen? Erre kínál megoldást az OFF! Az OFF! Tropical könnyen alkalmazható, biztonságos és gyors, köszönhetően a mechanikus spray kiszerelésnek. Ez a termék speciális, hiszen a rovarok széles skálája ellen harcol. Védi a bőröd a szúnyogoktól és trópusi szúnyogoktól, akár 8 órán át, a tigris szúnyogok ellen 6 órán át, egyéb, csípést okozó repülő rovarok ellen 5 órán át, valamint kullancsok ellen akár 4 órán át. Ne rontsd el a nyaralást vagy a vízparti szórakozást a kellemetlen rovarokkal, védd meg saját és gyermekeid bőrét az OFF! Tropicallal.  

Alkalmazás:
Tartsd a flakont függőleges helyzetben, körülbelül 15-20 cm-re a bőrtől. Ne fújd közvetlenül az arcra, a nyakra és 2 év alatti gyermekek bőrére, ez esetben először a tenyeredbe fújd a spray-t és így vidd fel a bőrre. Ezt követően mosd le a kezelt területet szappannal és vízzel.

Figyelmeztetés:
A rovarriasztó spray nem alkalmazható túlzott napégés vagy bőrsérülés esetén.

Hatóanyag: 20% Icaridin

Az OFF! Tropical rovarriasztó spray fő jellemzői

  • Hosszantartó és hatékony védelmet nyújt a szúnyogok, a trópusi szúnyogok, tigrisszúnyogok, és egyéb vérszívók, kullancsok ellen
  • Jól alkalmazható a trópusi régióban
  • Könnyen alkalmazható a bőrön
  • Gyengéd a bőrhöz
  • Alkalmas gyermekek számára 2 éves kor felett
 

Paraméterek

Illatanyag

Illat Illatmentes

Rendeltetés

Rendeltetés Kullancs ellen, Szúnyog ellen, Trópusi rovarok ellen
Kód:  ODP070
Termékszám:  5000204616408

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15