Oldal frissítése

NIVEA SUN Protect & Moisture SPF 30 Lotion 200 ml

4,6 13 értékelés
4 790 Ft

NIVEA SUN Protect & Moisture SPF 30 Lotion 200 ml

NIVEA SUN Protect & Moisture OF30

A Protect & Moisture egy könnyed állagú, összetevőkben gazdag naptej, amely megvédi a bőrt a káros napsugárzástól. A rendkívül hatékony UVA/UVB szűrők kiegyensúlyozott komplexuma azonnali hatású és hosszú távú védelmet nyújt a leégéssel szemben. A naptej könnyen felszívódik a bőrbe, és 30 faktoros védelmet nyújt, amely biztonságossá teszi a szabadban való tartózkodást és napozást. Védje bőrét a napsugárzástól, hogy egészséges és szép maradjon!

Hogy a bőre ragyogjon az egészségtől

A készítmény hosszú távú védelmet nyújt a leégéssel szemben, így megóvja bőrét a korai öregedéstől. A naptej vízálló, ezért gond nélkül használhatja vízben is. Kiküszöböli a napallergia kialakulását, hosszan tartó hidratáltságot biztosít, amelytől bőre puha és kellemesen friss lesz. Használja ezt a terméket, mely megbízható védelmet nyújt bőrének!

A termék tulajdonságai

  • védőfaktor: SPF 30
  • vízálló
  • kiküszöböli napallergia kialakulását
  • könnyed állaga jól felszívódik
  • hosszú távon hidratálja a bőrt
  • védi a bőrt a korai öregedéssel szemben

Összetétel

Aqua, Homosalate, Octocrylene, Glycerine, C12-15 alkyl benzoate, Alcohol Denat., Ethylhexyl salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Glyceryl Stearate Citrate, Panthenol, Hydrogenated Coco-Glycerides, Myristyl Myristate, Tocopheryl Acetate, Sodium Carboxymethylcellulose, Tetrasodium Iminodisuccinate, VP/Hexadecene Copolymer, Xanthan Gum, Sodium Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Silica Dimethyl Silylate, Trisodium EDTA, Hydroxyacetophenone, Ethylhexylglycerin, Linalool, Limonene, Benzyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Coumarin, Perfume.

Paraméterek

Védőfaktor

Védőfaktor 30 SPF

Termék típusa

Használható Napozáshoz
Termék típusa Tej
Egyéb jellemzők Arcra, Testre

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Védő

Ajánlott

Ajánlott Felnőtteknek

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml
Kód:  OPA017
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4005808423040
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20