Oldal frissítése

NIVEA SUN Protect & Moisture SPF 20 (200 ml)

4,5 4 értékelés
4 590 Ft

NIVEA SUN Protect & Moisture SPF 20 (200 ml)

Védd bőrödet a nap sugaraitól a Nivea magas minőségű napvédő tejével, 20-as védőfaktorral. A NIVEA SUN Protect & Moisture napvédő kiválóan védi a bőrt a napégéstől és a korai öregedéstől. Hidratáló összetétele puha bőrt hagy maga után, és vízállósága kiemelkedő. A rendkívül hatékony UVA/UVB szűrőrendszerrel rendelkező gondoskodó fényvédő csökkenti a napallergia kockázatát és védi a bőrt a leégéstől.

A NIVEA SUN Protect & Moisture SPF 20 legfontosabb jellemzői

  • Gyengéd, vírálló krém 20-as napvédő faktorral
  • Megvédi a bőrt a leégéstől és a korai öregedéstől
  • A NIVEA SUN Protect & Moisture enyhén hidratáló összetételű
  • Csökkenti a napallergia kockázatát
  • Finom formula mindennapi használatra

Használat:
Alkalmazzunk elegendő mennyiséget a napozás előtt. Rendszeresen ismételd meg használatát a nap folyamán, különösen izzadás esetén, gyakori fürdéskor és a bőr súrlódása esetén.

Összetétel:
Aqau, homosalat, oktokrilén, glicerin, C12-15 alkil-benzoát, denaturált alkohol, etilhexil-szalicilát, butil-metoxi-dibenzoil-metán, gliceril-sztearát-citrát, pantenol, hidrogénezett kóro-gliceridek, miriszttil-mirisztát, Tokoferil-acetát, cellulóz-gumi, tetra-nátrium-iminodiszukcinát, VP / hexadecén kopolimer, xantángumi, nátrium-akrilátok / C10-30-alkil-akrilát-keresztpolimer, cetil-alkohol, Sztearil-alkohol, kovasav-dimetil-szililát, trinátrium-EDTA, hidroxi-acetofenon, etil-hexil-glicerin,  Linalool, Limonén, Benzil-alkohol, Alfa-izometil, ionon, Citronellol, Kumarin, Parfüm.

Összetétel

Aqua, Homosalate, Octocrylene, Glicerin, C12-15-alkil-benzoát, Alcohol Denat., Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Glyceryl Stearate Citrate, Panthenol, Hydrogenated Coco-Glycerides, Myristyl Myristate, Tocopheryl Acetate, Nátrium-karboxi-metil-cellulóz, Tetrasodium-iminodiszukcinát, VP/Hexadecén kopolimer, Xanthan Gum, Nátrium-akrilátok/C10-30 alkil-akrilát-keresztpolimer, Cetil-alkohol, Stearyl Alcohol, Szilícium-dioxid-dimetil-szilát, Trisodium EDTA, Hydroxyacetophenone, Ethylhexylglycerin, Linalool, Limonene, Benzyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Kumarin, Parfüm.

Paraméterek

Védőfaktor

Védőfaktor 20 SPF

Termék típusa

Használható Napozáshoz
Termék típusa Tej
Egyéb jellemzők Arcra, Testre

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Védő

Ajánlott

Ajánlott Felnőtteknek

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml
Kód:  OPA034
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4005808407507
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20