Oldal frissítése

NIVEA Sun Protect & Moisture Lotion SPF 30 400 ml

5 2 értékelés
7 690 Ft

NIVEA Sun Protect & Moisture Lotion SPF 30 400 ml

NIVEA SUN Protect & Moisture OF30

A Protect & Moisture fényvédő krém, amely finom állagú és gazdag összetételű, megvédi bőrödet a nap káros sugaraitól. A rendkívül hatékony és kiegyensúlyozott UVA/UVB szűrő komplex azonnali és hosszan tartó védelmet nyújt a leégés ellen. A napvédő krém gyorsan felszívódik, és SPF 30-as védőfaktorral óvja a bőrt a napsugárzástól, így védelmet nyújt a szokásos szabadtéri tevékenységek és a napozás során. Biztosíts védelmet bőrödnek a napfénytől, hogy egészséges és szép maradjon! 

Az egészségesen ragyogó bőrért

A termék hosszú távon megvédi bőrödet a leégéstől, így megakadályozza annak idő előtti öregedését. A NIVEA Sun Protect & Moisture Lotion vízálló, így víz közelében is gond nélkül használható. A termék kiküszöböli a napallergia kockázatát, hosszan hidratálja a bőrt, puhává és kellemesen frissé varázsolja testedet. Használj olyan testápolót, amely megbízhatóan védi a bőrödet!

A NIVEA Sun Protect & Moisture Lotion SPF 30 tulajdonságai

  • SPF 30 védőfaktorral védi a bőrt
  • A NIVEA Sun Protect & Moisture Lotion vízálló
  • Megszünteti a napallergia kialakulását
  • Finom állagú, könnyen felszívódik
  • Hosszú ideig hidratálja a bőrt
  • A NIVEA Sun Protect & Moisture Lotion védi a bőrt a korai öregedéstől

Összetétel

AQUA, ISOPROPYL PALMITATE, GLICERIN, C12-15 ALKYL BENZOATE, ALCOHOL DENAT., BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BISZ-ETILHEXILOXI-FENOL, METOXIFENIL-TRIAZIN, BUTILÉNGLIKOL-DIKAPRILÁT/DIKAPRÁT, ETHYLHEXYL SALICYLATE, TITÁN-DIOXID (NANO), BEHENYL ALCOHOL, HIDROGÉNEZETT REPCEOLAJ, SILICA DIMETHYL SILYLATE, SZTEARIL-ALKOHOL, ETIL-HEXIL-TRIAZON, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, FENILBENZIMIDAZOL-SZULFONSAV, TOCOPHERYL ACETATE, CELLULOSE GUM, TETRASODIUM IMINODISZUKCINÁT, XANTHAN GUM, TRISODIUM EDTA, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, SODIUM CHLORIDE, SILICA, HIDROXI-ACETOFENON, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, DIMETHICONE, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, ALFA-IZOMETIL-IONON, CITRONELLOL, PARFUM

Paraméterek

Védőfaktor

Védőfaktor 30 SPF

Termék típusa

Használható Napozáshoz
Termék típusa Krém
Egyéb jellemzők Testre

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Tulajdonságok

Hatás Védő
Specifikáció Dermo

Ajánlott

Ajánlott Felnőtteknek

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml
Kód:  KSOP0331
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9005800264110
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10