Oldal frissítése

NIVEA SUN Protect & Bronze Spray SPF 30 200 ml

4,5 26 értékelés
5 790 Ft

NIVEA SUN Protect & Bronze Spray SPF 30 200 ml

A NIVEA SUN INTENSE spray egy naptej, amely a lehető legjobb védelmet nyújtja bőrének napozás közben, és még intenzívebb barnulást biztosít. Egyedülálló készítmény, amely a természetes kivonataival aktiválja a melanintermelést, amelytől a bőr könnyebben és gyorsabban barnul. Rendkívül hatékony arányban találhatóak benne UVA és UVB szűrők, amelyek megakadályozza a leégést, csökkentik a nap allergia kockázatát és védik a bőrt a napfény okozta korai öregedéstől. A permet vízálló és könnyű, nem zsíros készítmény, és ez biztosítja a gyors felszívódás a bőrbe, és a szükséges hidratálást is.
 
Alkalmazás:
A naptej spray-t napozás előtt, megfelelő mennyiségben kell felvinni a bőrre. Vízben tartózkodást követően, vagy törölközés után ajánlott újra megismételni a felvitelt. .
 
hatások:
A bőre könnyebben barnul a termék használata után, és védve van a napsugárzás káros hatásai ellen, úgy mint a leégés, a nap allergia vagy a bőr korai öregedése.
 
specifikációk:
Védőfaktor: SPF 30
Térfogat: 200 ml
A termék alkalmas minden bőrtípusra.

Paraméterek

Védőfaktor

Védőfaktor 30 SPF

Termék típusa

Használható Napozáshoz
Termék típusa Spray
Egyéb jellemzők Testre

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Tulajdonságok

Hatás Védő, Fényvédő
Specifikáció Dermo, Vízálló

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Napallergiára

Ajánlott

Ajánlott Felnőtteknek

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml
Kód:  KSOP0110
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7319470012134
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20