Oldal frissítése

NIVEA SUN Protect & Bronze Oil SPF 30 200 ml

4,5 26 értékelés
5 990 Ft

NIVEA SUN Protect & Bronze Oil SPF 30 200 ml

NIVEA Protect&Bronze OF30

A Protect & Bronze napolaj elősegíti a barnulást, miközben véd a leégéstől. A készítmény természetes összetevői növényi kivonatokat tartalmaznak, melyek hozzájárulnak a melanin termelődéséhez, így rendszeres alkalmazás során intenzív és hosszan tartó barnulás érhető el. A termék UVA és UVB szűrőt is tartalmaz, de nem tartalmaz önbarnító összetevőket. Kényeztesse magát napozás előtt, a gyönyörű és hosszan tartó barna bőrért!  
A Nivea évek óta egyet jelent a minőséggel, kifinomultsággal és stílussal. Mint a világ egyik vezető kozmetikai cége, a Nivea állandó kapcsolatot tart fenn vásárlóival, és egyedülálló, innovatív termékeket kínál. Ez a márka világszerte a vásárlók bizalmát élvezi!
Protect & Bronze napolaj spray könnyen alkalmazható, és nem hagy zsíros érzetet a bőrön. Selymes állagú, és vízálló összetevőkkel rendelkezik, mely a vízben is megvédi a bőrt. Hatékonyan segíti a csodálatos és intenzív barnulást anélkül, hogy szárítaná vagy károsítaná a bőrt. Az olajat leginkább a gyors barnulásra vágyók kedvelik majd. Kenje be magát ezzel a természetes olajjal az egészséges, aranybarna bőrért!
Hatóanyagai:
SPF 30 - védi a bőrt a leégéstől
Természetes kivonatok - biztosítják a gyors barnulást és a bőr természetes hidratálását.
Bőrtípus:
Minden bőrtípusra.
Alkalmazás:
Oszlassa el a testén egyenletesen az olajat, minden napozás előtt.
Űrtartalom:
200 ml
 

Paraméterek

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Védő
Specifikáció Dermo

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Védőfaktor

Védőfaktor 30 SPF

Termék típusa

Használható Napozáshoz
Termék típusa Spray
Egyéb jellemzők Testre

Ajánlott

Ajánlott Felnőtteknek
Kód:  KSPL1647
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4005900118172
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20